.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...

Възможно ли е...?

Преди около 1 месец паднах в даскало ( по гръб ), без да искам ..иии от тогава ме боли отзаде в областта на "опашката".. Възможно ли е да съм я натъртил..

Когато клякам хипер мноу ма боли
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Супер фен Аватара на SWASTIKA
    Да, възможно е. Слагай си компреси от лед и риванол, ще ти мине след време.
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

1 месец и да не му е минало? ходи по-добре на един преглед, за да си сигурен ;>

Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    +1

Голям фен Аватара на liim0nka
    мен ме боля 3 месеца..като бях 4ти клас ии играхме на народна топка и като хвърлям топката и не знам какво направих..3 месеца ме боля, минава.Не бях ходила на лекар
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Натъртване на опашката много бавно минава ...но ако искаш може да отидеш при опл-то за всеки случай.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Цитирай Първоначално написано от gre3ny
    +1
    +2

Цитирай Първоначално написано от liim0nka
    мен ме боля 3 месеца..като бях 4ти клас ии играхме на народна топка и като хвърлям топката и не знам какво направих..3 месеца ме боля, минава.Не бях ходила на лекар
    И мен ме боли опашката вече месец и половина нз кво напрайх и аз о_О, но сега като хвана мускулна треска и опашката ме боде адски
    Everything it`s possible !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си