- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Възможно ли е...?
Преди около 1 месец паднах в даскало ( по гръб ), без да искам..иии от тогава ме боли отзаде в областта на "опашката".. Възможно ли е да съм я натъртил..
![]()
Когато клякам хипер мноу ма боли![]()
![]()
![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Да, възможно е. Слагай си компреси от лед и риванол, ще ти мине след време.
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
1 месец и да не му е минало? ходи по-добре на един преглед, за да си сигурен ;>
+1Първоначално написано от lubomirky
мен ме боля 3 месеца..като бях 4ти клас ии играхме на народна топка и като хвърлям топката и не знам какво направих..3 месеца ме боля, минава.Не бях ходила на лекарПървоначално написано от lubomirky
![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Натъртване на опашката много бавно минава...но ако искаш може да отидеш при опл-то за всеки случай.
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
И мен ме боли опашката вече месец и половина нз кво напрайх и аз о_О, но сега като хвана мускулна треска и опашката ме боде адскиПървоначално написано от liim0nka
![]()
Everything it`s possible !