.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Мега фен Аватара на Sisito941

За ваканциите с родителите ви?

Всяка година ли ходите някъде с родителите ви през лятото-примерно на море,планина или някъде другаде? Може да не е само през лятото..

Дано да ви е интересна темата..
    За мен и семейството ми:Рядко ходим някъде извън нашия град по простата причина,че почти никога нямаме финансова възможност...

Та вие как сте? :P
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    ами не ходя с родителите си ама например миналото лято бяхме заедно цялото лято на морето въпреки , че не спах при тях

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Голям фен
    Ами да,всяко лято ходим на море (винаги на различно място,обичаме разнообразието) и понякога и през зимата на ски :P

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Ами всяко лято с майка си знаем, 4-5 дена на морето. Но това лято ще го пропуснем, щото ще работя.
    Но по принцип не ходим много, защото нямат време.
    Вафла..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Да..Всяка година на различни места..
    През лятото на море..А през есента на планина..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Ами доста често ходим в чужбина..Вече съм обиколила полвин Европа.Сега ще ходим в Париж края на месеца
    Лятото ходим и на планина , защото морето си е до нас
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Не.От много години не съм ходила.Те лятото ходят със сестра ми и баба ми при роднини в др. град,но на мен не ми се ходи с нашите вече
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Ами ходя всяко лято при майка и там си джиткаме по басейни. Иначе на 2 години ходим с нейният мъж и моя приятел или на море или на планина. Просто финансово не ни стига всяка година.

Всяко лято сме заедно 5 дена на море, после те се прибират, а аз и сестра ми оставаме за месец. И почти всяка ваканция сме някъде заедно
    Your life's an open book,
    don't close it before it's done!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Не ходим всяко лято на море,но пък на планина ходим през месец,и до София ходим в годината 2-3 пъти

Повече от фен Аватара на DeinStern
    Град
    City_Of_HaPpIness
    Всяка година ходим някъде заедно, най- често в чужбина. Преди време обикаляхме българските курорти, но сега сме на вълна "извън БГ"
    In the eye oft the storm but I ain't scared
    Cause after the storm There'll be calm somewhere

old nick: lori

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Зимата със съученици и приятели на ски.Пролетните ваканции на екскурзии със съученици/приятели и при бабачв провинциата) с нашите.Лятото-на чужбина с нашите и на море с нашите или със съученици или приятели..
    Искам да дойде лятотоо !!! 100 % ще ходя на екскурзия в чужбина с нашите - при приятели.Мога и на моренце да ходя(най-вероятно екскурзия с моята група трениращи лека атлетика и треньора в Приморско).

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

То морето си е до нас.На лято най-много 5-6 пъти да отидем,защото много много не го обичаме. Иначе миналата година ходихме в Гърция,също отскачаме до Котел...

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Да! от 2000год всяка година ходим лятото 1-2 седмици на планина(в Трявна или близките села най-често) и след като се върнем отиваме на плаж 1 седмица! Но в последните 2 години ходихм на 1-ви-2-ри януари на планина и лятото на море само
    Да с призная на планина ми харесва повече-особенно зимата
    На море избягвам да стоя много, защото съм много доста бял и изгарям ужасно и не могя да спя после от болки

оо много .. то всяка ваканция някъде се ходи,ама на мене ми омръзва и тва лято на моренце искам с фр

Ами аз ходя с родителите ми, защото 1 - во съм малка и 2 - ро Не ходим често защото нямаме сега финанси. Брат ми кандидатства и 750 Евро отеват за него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си