- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За ваканциите с родителите ви?
Всяка година ли ходите някъде с родителите ви през лятото-примерно на море,планина или някъде другаде?Може да не е само през лятото..
Дано да ви е интересна темата..
За мен и семейството ми:Рядко ходим някъде извън нашия град по простата причина,че почти никога нямаме финансова възможност...![]()
Та вие как сте?:P
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
ами не ходя с родителите си ама например миналото лято бяхме заедно цялото лято на морето въпреки , че не спах при тях![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Ами да,всяко лято ходим на море (винаги на различно място,обичаме разнообразието) и понякога и през зимата на ски :P
Ами всяко лято с майка си знаем, 4-5 дена на морето. Но това лято ще го пропуснем, щото ще работя.![]()
Но по принцип не ходим много, защото нямат време.
Вафла..
Да..Всяка година на различни места..
През лятото на море..А през есента на планина..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ами доста често ходим в чужбина..Вече съм обиколила полвин Европа.Сега ще ходим в Париж края на месеца![]()
Лятото ходим и на планина , защото морето си е до нас
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Не.От много години не съм ходила.Те лятото ходят със сестра ми и баба ми при роднини в др. град,но на мен не ми се ходи с нашите вече![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Ами ходя всяко лято при майка и там си джиткаме по басейни. Иначе на 2 години ходим с нейният мъж и моя приятел или на море или на планина. Просто финансово не ни стига всяка година.
Всяко лято сме заедно 5 дена на море, после те се прибират, а аз и сестра ми оставаме за месец. И почти всяка ваканция сме някъде заедно![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Не ходим всяко лято на море,но пък на планина ходим през месец,и до София ходим в годината 2-3 пъти![]()
Всяка година ходим някъде заедно, най- често в чужбина. Преди време обикаляхме българските курорти, но сега сме на вълна "извън БГ"![]()
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
Зимата със съученици и приятели на ски.Пролетните ваканции на екскурзии със съученици/приятели и при бабачв провинциата) с нашите.Лятото-на чужбина с нашите и на море с нашите или със съученици или приятели..
Искам да дойде лятотоо !!! 100 % ще ходя на екскурзия в чужбина с нашите - при приятели.Мога и на моренце да ходя(най-вероятно екскурзия с моята група трениращи лека атлетика и треньора в Приморско).![]()
![]()
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
То морето си е до нас.На лято най-много 5-6 пъти да отидем,защото много много не го обичаме.Иначе миналата година ходихме в Гърция,също отскачаме до Котел...
Да! от 2000год всяка година ходим лятото 1-2 седмици на планина(в Трявна или близките села най-често) и след като се върнем отиваме на плаж 1 седмица! Но в последните 2 години ходихм на 1-ви-2-ри януари на планина и лятото на море само![]()
Да с призная на планина ми харесва повече-особенно зимата
На море избягвам да стоя много, защото съм много доста бял и изгарям ужасно и не могя да спя после от болки![]()
оо много .. то всяка ваканция някъде се ходи,ама на мене ми омръзва и тва лято на моренце искам с фр![]()
![]()
Ами аз ходя с родителите ми, защото 1 - во съм малка и 2 - ро Не ходим често защото нямаме сега финанси. Брат ми кандидатства и 750 Евро отеват за него![]()
![]()
![]()