Знаете ли някакви сладки споменчета, с които да накарам момчето направо да се разтопи![]()
:P :P :P :P :P :P :P
Ако ти сама го измислиш..ще стане нещо хубаво и от сърце наистина..вярвай ми..![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
слагай презерватива на локомитва и ще стана самодива достичка писклива![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пфф... момчетата не си падат по такива неща...
за тях тези неща са тъпи !!
Не всички са еднакви...и не всички мислят като тебПървоначално написано от Sisi7u
![]()
Ти си роза,
ти си крем,
ти си щастие за мен!![]()
![]()
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
+++Първоначално написано от britzy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
++ \Първоначално написано от mateeva
/
I'm inlove with a criminal...
ем сори .. 100% от момчетата които познавам и са над 15 не ги кефи това ;]]Първоначално написано от mateeva
момиче съм и честно не ме кефят чаааак толкова клиширани и изтъркани неща о и лигавиПървоначално написано от Sisi7u
![]()
![]()
![]()
моето е най-яко ^^![]()
ако се зарадва на такива изречения, значи е гей. И ще трябва да се преориентираш към друг обект, като по възможност не го изпедерастяваш.
Ем няма да е зле да разнообразиш обкръжението си :PПървоначално написано от Sisi7u
А до авторката,в спомените няма нищо лошо,но гледай найстина да не стане нещо много сълзливо.Ти си познаваш човека де .. знаеш кое как би приел,поне се надявам да е така![]()
Сярна киселина. Гарантирано разтапяне!
мравчена също е добър вариантПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ХаххахахахаПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
да,ще ти се разтече в ръчкичките ..защо трябва да му говориш разни заучени,сладникави фразички
![]()
Измисли си го сама, само че гледай да вмъкнеш тънкости като- Кой, кога, какво, защо, как, колко... Ние момчетата обичаме повече да говорим за материялните работи (Кой, кога, какво, защо, как, колко...)Успех !!!
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!