.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема на разговор

Здравейте!
    Извинявам се за тъпата тема, но просто искам някакъв съвет от разбирачите
    Излизам с едно момиче и много ми харесва, обаче съм се стегнал и не мога да се отпусна :X
    и говоря, говоря и по някое време просто не се сещам за какво да говоря :X
    Дайте някакви идей за какво да говоря, пак ви се извинявам за тъпия въпрос (тема)

Град
    Варна
    Дай го по-лека , брат . Като спре да ти пука,ще разбереш и няма да те интересува какво ще говориш,и как просто ще се чувсташ в свой води. Разсмей я малко,забавлявайте се.По 1 време това притеснение няма да го има трябва ти време

Мега фен Аватара на vagarious
    Абе не разбрахте ли,че нещата не трябва да се пришпорват.Оставете всичко от самосебе си.Не е нужно само ти да говориш, и то постоянно.
    Каквото има да става, то ще стане.Е, естествено малко помощ трябва , но еб*си.. всичко да се премисля, да се знае кога, на кого, какво точно да кажеш..еми не става..
    Big or small, lies are lies!

Супер фен Аватара на InnoraX
    Цитирай Първоначално написано от norain
    Дай го по-лека , брат . Като спре да ти пука,ще разбереш и няма да те интересува какво ще говориш,и как просто ще се чувсташ в свой води. Разсмей я малко,забавлявайте се.По 1 време това притеснение няма да го има трябва ти време
    Дам прав си. Също искам да добавя, че съвсем неусетно ще се отпуснеш, и дори няма да ти направи впечатление Всико е ОК, стига все пак да не говориш някъкви глупости

Цитирай Първоначално написано от InnoraX
    Дам прав си. Също искам да добавя, че съвсем неусетно ще се отпуснеш, и дори няма да ти направи впечатление Всико е ОК, стига все пак да не говориш някъкви глупости
    +подкрепям ги ..
    трябва да ги послушаш !!
    успех .. !!

Цитирай Първоначално написано от Sisi7u
    Цитирай Първоначално написано от InnoraX
    +подкрепям ги ..
    трябва да ги послушаш !!
    успех .. !!
    Точно това е , дръж си се естествено.От това,което съм забелязал ,момичетата обичат да бъдат разсмивани,което не означава да се правиш на палячо.Бъди освободен и спокоен,даже ако усетиш може да се опиташ и да й покажеш малко незаинтересованост,за да я зачопка нея дали е успяла да ти спечели вниманието.Успех !

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Виж са ясно е, че всички обичат да се смеят, гледай да я разсмееш, забавляваш възможно най-много. Разказвай интересни историй, случки.. По-добре е да кажеш нещо от колкото нищо, не задавай постоянно един след друг въпроси- Как си, кво прайш, каде ходиш, защо (пример). Това се нарича синдром на дефицит на хипер активност (май така се казваше :Д ), също така след като зададеш някой въпрос, гледай да използваш твърдения основно (нали ? Нали знаеш за какво ти говоря ? ) ! Просто си мисли, че си с приятел говорите за една тема, след това я забравяте и говорите за друга същевременно се връщате на старата... Smile След около 10 минутен разговор, ако си я предразположил ще се отппуснете двамата и ще ви стане забавно Smile НО ако е 1-2-3 среща гледай срещата да не е повече от 1-2 часа. (от опит знам, че така е по-добре) И после разказвай какво е станало Успех !!!

EDIT: Ако има още нещо питай
    Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
    Mомче съм !!!

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    oфф преди харесвах един ии той започна да си приказва с мене-ама братче само некфи глупости,ужж забавни ръси ии аз стоя и гледам и аха,аха,ии малко смях

така че не прекалявай с лиготиите и смешките,че е затъпяващо
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    oфф преди харесвах един ии той започна да си приказва с мене-ама братче само некфи глупости,ужж забавни ръси ии аз стоя и гледам и аха,аха,ии малко смях

така че не прекалявай с лиготиите и смешките,че е затъпяващо
    Е не се говори като се едно, че си от селската алфа братче, ами по-културно :Д ! Със задръжки от някои думи (мръсните (пред*л гей..))
    Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
    Mомче съм !!!

абе гледай да не стоиш и само да мълчиш,че тука на мен 1 само стои и ми мълчи и чака аз да започна лафа и е супер дразнещо
    тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Задавай й най-различни въпроси, не говори за себе си. Питай я с какво се занимава, хоби, музика, интереси .. каквото поискаш. По този начин момичето се впечатлява, че се изтересуваш от нея.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    остави я тя да ти говори
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен
    Град
    Earth...

Град
    sofia
    просто се опитай да не се стгяш толкова много отпусни се знам не е лесно, но ще стане

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    остави я тя да ти говори
    хаха това не е често явление -онзи същият,когото споменах си каза неговите простотии и когато аз започнах да говоря-той започна да вижда през мен и по едно време ми каза добре,просто искам да уча

еее браааат
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си