- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема на разговор
Здравейте!
Извинявам се за тъпата тема, но просто искам някакъв съвет от разбирачите
Излизам с едно момиче и много ми харесва, обаче съм се стегнал и не мога да се отпусна :X
и говоря, говоря и по някое време просто не се сещам за какво да говоря :X
Дайте някакви идей за какво да говоря, пак ви се извинявам за тъпия въпрос (тема)![]()
Дай го по-лека , брат . Като спре да ти пука,ще разбереш и няма да те интересува какво ще говориш,и как просто ще се чувсташ в свой води.Разсмей я малко,забавлявайте се.По 1 време това притеснение няма да го има
трябва ти време
![]()
Абе не разбрахте ли,че нещата не трябва да се пришпорват.Оставете всичко от самосебе си.Не е нужно само ти да говориш, и то постоянно.
Каквото има да става, то ще стане.Е, естествено малко помощ трябва , но еб*си.. всичко да се премисля, да се знае кога, на кого, какво точно да кажеш..еми не става..
Big or small, lies are lies!
Дам прав си. Също искам да добавя, че съвсем неусетно ще се отпуснеш, и дори няма да ти направи впечатлениеПървоначално написано от norain
Всико е ОК, стига все пак да не говориш някъкви глупости
![]()
+подкрепям ги ..Първоначално написано от InnoraX
трябва да ги послушаш !!
успех .. !!
Точно това е , дръж си се естествено.От това,което съм забелязал ,момичетата обичат да бъдат разсмивани,което не означава да се правиш на палячо.Бъди освободен и спокоен,даже ако усетиш може да се опиташ и да й покажеш малко незаинтересованост,за да я зачопка нея дали е успяла да ти спечели вниманието.Успех !Първоначално написано от Sisi7u
![]()
Виж са ясно е, че всички обичат да се смеят, гледай да я разсмееш, забавляваш възможно най-много. Разказвай интересни историй, случки.. По-добре е да кажеш нещо от колкото нищо, не задавай постоянно един след друг въпроси- Как си, кво прайш, каде ходиш, защо (пример). Това се нарича синдром на дефицит на хипер активност (май така се казваше :Д ), също така след като зададеш някой въпрос, гледай да използваш твърдения основно (нали ? Нали знаеш за какво ти говоря ? ) ! Просто си мисли, че си с приятел говорите за една тема, след това я забравяте и говорите за друга същевременно се връщате на старата... Smile След около 10 минутен разговор, ако си я предразположил ще се отппуснете двамата и ще ви стане забавно Smile НО ако е 1-2-3 среща гледай срещата да не е повече от 1-2 часа. (от опит знам, че така е по-добре) И после разказвай какво е станало Успех !!!
EDIT: Ако има още нещо питай![]()
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
oфф преди харесвах един ии той започна да си приказва с мене-ама братче само некфи глупости,ужж забавни ръси ии аз стоя и гледам и аха,аха,ии малко смях
така че не прекалявай с лиготиите и смешките,че е затъпяващо
Е не се говори като се едно, че си от селската алфа братче, ами по-културно :Д ! Със задръжки от някои думи (мръсните (пред*л гей..))Първоначално написано от britzy
![]()
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
абе гледай да не стоиш и само да мълчиш,че тука на мен 1 само стои и ми мълчи и чака аз да започна лафа и е супер дразнещо
тази,която никога не се отказва да постигне целите си дори с цената на щастието
Задавай й най-различни въпроси, не говори за себе си. Питай я с какво се занимава, хоби, музика, интереси .. каквото поискаш. По този начин момичето се впечатлява, че се изтересуваш от нея.![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
остави я тя да ти говори![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
просто се опитай да не се стгяш толкова много отпусни се знам не е лесно, но ще стане
хаха това не е често явлениеПървоначално написано от soul1199
-онзи същият,когото споменах си каза неговите простотии и когато аз започнах да говоря-той започна да вижда през мен и по едно време ми каза добре,просто искам да уча
еее браааат