.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Много объркано момче...

asklnf

Мега фен Аватара на vagarious
    Next ..
    Big or small, lies are lies!

Град
    Варна
    Говори с нея ...

Мега фен Аватара на Sisito941
    Цитирай Първоначално написано от norain
    Говори с нея ...
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Sisito941
    Цитирай Първоначално написано от norain
    Говори с нея ...

+1

jrwv;lwrsmgfv

Re: Много объркано момче...

Цитирай Първоначално написано от Sm0k3
    Вижте сега... имам един проблем с гаджето ми...
    Да поясня... още не съм се целувал, но това ще стане в близките 5 дена...
    Гаджето ми постоянно повтаря, че ме обича, но сякаш си умира от кеф да ме кара да ревнувам... Постоянно дружи с други момчета, позволява им да я целуват по бузата и т.н...

Другите момичета като гледам само се въртят около гаджетата си, врът им се в лицето, говорят им много мило, а гаджето ми почти не го прави...

Много съм объркан, защото аз наистина я обичам, а от известно време ми се въртят мисли в главата как ще скъса с мен... само сънувам как се целува с други момчета... просто е кошмар...

Аз съм страшно хладнокръвен човек, с голяма гордост и досега не съм искал помощ или съвети от никого... може да си правите сметка как се чувствам, щом съм стигнал да пиша във форуми, а не да говоря с приятели, заради собствения си респект към себе си...
    щом си хладнокръвен може да иска да те накара да я ревнуваш ..
    да се почуства желана от теб .. нз ..
    само за това се сещам ..
    или пък не те обича толкото ти нея ..

кажи и, че не ти е приятно така ...
    че я ревнуваш лудо ..
    сподели какво чустваш, бе брат ..
    ако не те разбере значи не те обича и по-добре и бий шута ;]]
    успех !!!

ms;kldgpnm;klsmdg

Почни да колекционираш лъжици тогава да не може да се нараниш
    You are Misleading and or Homosexual

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    тя знае ли че ти е гаже
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

разбира се, че не обаче вие сте от скоро заедно до колкото разбирам аз, все още не си я целунал, а и за мене ти нямаш повече от 13 години.Едва ли я обичаш.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ама вие официално гаджета ли сте или сте заедно просто ей така..
    Говори с нея,бе човек..Ако тя те обича - ще те разбере и ще спре да го прави..
    Ако пък не - хайде,чао..
    Все пак тя няма да е единствената,която ще срещнеш.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Хващаш я и я целушваш или каквото искаш. Не я питай. Искала да те накара да ревнуваш?! wtf?! Или й харесва да флиртува постоянно или ти връща за нещо. Покажи й по някакъв начин, че тя е с теб. Твоя територия звучи грубо, тя не е твоя територия, но покажи на останалите, че ти си нейният мъж и ако се навъртата прекалено много ще ги захапеш.

Супер фен Аватара на InnoraX
    Така ето един съвет от мен. Първо не се прави на " хладнокръвен " и " недостъпен " и " корав " ... Това е bullshit! Осъзнай се и започни да се държиш нормално... и според мен тя се опитва да те накара да ревнуваш, защото може би и доставя някакъв вид удоволствие. Аз познавам 1/2 момичета, които карат гаджетата си да ревнуват, само защото им харесва. Но все пак това е very wrong
    "Бъди такъв, какъвто си", защото накрая ще й писне да се занимава с " Коравия, хладнокръвен и недостъпен колекционер на ножове " и ще те зареже

Цитирай Първоначално написано от InnoraX
    Така ето един съвет от мен. Първо не се прави на " хладнокръвен " и " недостъпен " и " корав " ... Това е bullshit! Осъзнай се и започни да се държиш нормално... и според мен тя се опитва да те накара да ревнуваш, защото може би и доставя някакъв вид удоволствие. Аз познавам 1/2 момичета, които карат гаджетата си да ревнуват, само защото им харесва. Но все пак това е very wrong
    "Бъди такъв, какъвто си", защото накрая ще й писне да се занимава с " Коравия, хладнокръвен и недостъпен колекционер на ножове " и ще те зареже
    +++

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Мисля, че ако говориш с jrwv;lwrsmgfv, тя ще ти прости.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: Много объркано момче...

Цитирай Първоначално написано от Sm0k3
    Вижте сега... имам един проблем с гаджето ми...
    Да поясня... още не съм се целувал, но това ще стане в близките 5 дена...
    Гаджето ми постоянно повтаря, че ме обича, но сякаш си умира от кеф да ме кара да ревнувам... Постоянно дружи с други момчета, позволява им да я целуват по бузата и т.н...

Другите момичета като гледам само се въртят около гаджетата си, врът им се в лицето, говорят им много мило, а гаджето ми почти не го прави...

Много съм объркан, защото аз наистина я обичам, а от известно време ми се въртят мисли в главата как ще скъса с мен... само сънувам как се целува с други момчета... просто е кошмар...

Аз съм страшно хладнокръвен човек, с голяма гордост и досега не съм искал помощ или съвети от никого... може да си правите сметка как се чувствам, щом съм стигнал да пиша във форуми, а не да говоря с приятели, заради собствения си респект към себе си...

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    тя знае ли че ти е гаже
    Най точно го каза...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си