Не мога да повярвам, че пускам такава тема.![]()
Чела съм, че от въртенето на обръч се отслабва.
Е да, ама може ли да се отслабне, ако не въртиш обръча, а само правиш движението му, вмисъл все едно го въртиш.
Не ми казвайте да си купя обръч!
Лелеее, не, тъкмо и аз това се питах.![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от PinkFloydSound
![]()
Мнението ми е абсолютен 100 %-тов спам:
Въпрос към радио Ереван: Как може да отслабне една жена?
Радио Ереван: Като върти обръч.
Втори въпрос: Ами ако не може да се пъхне в обръча?
Радио Ереван: Ъъъъ....
Радио Истамбул: Я недейте да разваляте хубавата жена!!!
Има ефект от обръча,поне при мен имаше-въртеех по 20 мин.на ден,но ми изчезнаха гадните паласки
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
то ефект, че има-има, ама дали ще има така както го обясних?![]()
един обръч е 3 - 4 лв. май ... нищо не ти пречи да си вземеш![]()
![]()
А след колко време долу - горе се забелязва ефектът ?Първоначално написано от billytalent
![]()
Не знам защо тя не иска да си взема, но имам 2 варианта:Първоначално написано от darka1
1. Не всеки може да върти обръч - аз примерно не мога, така и не съм се научила като малка
2. Сега е студено, а с яке надали е особено удобно. А вкъщи нали се сещаш какво може да се случи![]()
Аз като малка много въртях обръч и сега малко съм позабравила, но си припомних вече ... много лесно може да се научи - все пак това не са задачи по математикаПървоначално написано от Sissy90
... аз си въртя в нас
![]()
Дори и да не може да върти не може да счупи нищо в тях ... може да счупи нещо само ако се пробва да го върти на ръката си, а не вярвам да пробва това...
^^аз съм чупила 2 полилея като го въртях на ръкаа и се опитвах да праа циганско коело и да го хвана някакси с как![]()
![]()
![]()
Имам лоши спомени от обръча, така че няма да си взимам. Моля ви, пишете по темата, наистина искам да знам дали ще има ефект.
А въже? Аз с въже съм чупила полилей, ама сега знам как да го правя без инцидентиПървоначално написано от fen4e123
![]()
С въже няма къде... всички стаи или са малки, или са с полилеи, коридорът горе-долу става, ама не знам.
Все пак, ако някой знае дали ще стане с обръч без обръч, да пише
Да и аз като малка много обичах да въртя обръч ... и какво тяло имаах,ех мечти ...... Но найстина ако си постоянен има ефект![]()
100 % има ефект.... мисля, че и без обръч ще има ефект само че значително по -малък
![]()
да и аз съм така като бях малка съм въртяла 1 час и отгоре и наестина има ефектПървоначално написано от chocolatedidi
![]()
..*МаYБе I Just don't CARE*..
Не,според мен няма.
В смисъл..то не напразно хората го взимат,за да въртят.Оказва някакъв натиск,ако мога да се изразя така.Изисква малко сила.А не само да се гърчиш като луд.
Без обръч ефекта ще е тооооооооолкова минимален,че ще ти трябват може би 2-3 месеца за да забележиш разлика (ако въобще забележиш)![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не знам от обръча дали има ефект за ослабване, обаче знам, че многодобре оформя талията и корема.
Съжелявам че вадя стара тема но днес си взех обръч а съм забравила как се въртиот 1 час правя жалки опити.Я кажете дупето ли се въртеше
![]()
![]()
Вътри се целия таз,като му хванеш цаката става лено ,до усещане си е.
А да попитам и аз до колко време се вижда ефект,защото леките паласки за ми проблема ,а пък се зарибявам с обръч и не усещам никакво натоварване и ми се вижда безрезултатно....