- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- напредвамее ..
Вчера се видяхе бях му на гости,и то у тях ,целувахме се,гушкахме се ,той искаще да ме целува по тялото даже може да се каже,че искаше да ме саблече![]()
но аз се дарпах беще ми претеснително щото за прав бях у тях и ми беше некво тапо
![]()
![]()
![]()
тои др.месец ще идва у нас и ще остане няколко дни и се разбрахме огава като сме в спалнята и да видим дали нещо ше стане![]()
![]()
![]()
![]()
но ако иска да праим сескс няма да се саглася
![]()
![]()
а иначе да му позволявам ли другото( да ме целува по тялото да ме опипва ,което го в правил ,но до сега не ме е целувал по тялото искаше вчера но аз не му позволих,тааа ако иска секс ще се дарпам ,но иначе даму позволявам ли друготоо ( да ме целува,опипва и така нататак )като целува имам предвид по гардите и така нататака,а и той ми е 1 -я сериозен приятел,и малко ми е претеснено даа до сега не сам правила секс и ме е страх да не се изложа
![]()
но и на тва ще му дойде времето та за сега само мисля да му позволявам да ме целува по тялото -по гардите...
даитее савет моляви какво да права,влюбена сам адски мн в него и ме е страх да не го загубя
Не зареждай пистолет ако не смяташ да стреляш с него. Възбуденият мъж е непредвидим.
Да , има ги всякакви палячовци ...Първоначално написано от dimitar_ak
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
А ако е някой загорял ч@киджия... нищо чудно да те изнасили...Първоначално написано от Lyubeto
It's too late...
dimitar_ak колкото и да е възбудено едно момче ако уважава момичето до себе си и държи на нея не би й посегнал сексуално без нейно съгласие .. не е чак толкова непреодолимо желанието ..
Колкото до авторката .. не знам на колко си, но първото нещо, което ми направи впечатление е, че пишеш супер неграмотно, а второто, че не знаеш какво искаш! Казваш, че си влюбена в него, а в същото време се страхуваш да му позволиш да те докосва и целува по тялото?!Ако му вярваш не виждам какъв е проблема да му позволиш ..
Не би трябвало да питаш нас .. не сме ние тези, които ще решат какво да правиш с него и какво не!! ..
Ти си прецени сама ..
![]()
![]()
По-скоро да не си слага пръста на спусъка.Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
Ами не знам какво да ти кажа, обаче според мен ако почнете с едното ще ти се прииска и другото, така че го обмисли много добре.![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Абе кво да обмисля,тези неща не се милят с дни...ти сама си прецени,не виждам къв е проблема на целувките по тялото...щом не искаш да правите секс,значи няма,а целувките на "2ра база" са си напълно нормални...но все пак,ти си прецени
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Научи се да пишеш, после ходи да се ебеш ...![]()
I'm inlove with a criminal...
Първо, ти на колко си - 12?
Второ, действително си по-неграмотна и от нормалните неграмотни хора тук.
Трето, честито, че напредвате, въпреки че силно се надявам да не си на 12 наистина.
Четвърто, момчето може би си мисли, че ще му се отвори парашута, по-добре не го заблуждавай, а му кажи в прав текст, че не искаш секс с него.
Пето, когато най-накрая решиш, че искаш да правите секс (ако решиш), ползвайте презерватие (стана ми навик така да си завършвам коментарите вече).
Йеее, мога да броя до 5![]()
. . и все пак на колко си? . .
не виждам къде е проблема да му позволиш да те целува . .
и нещо май не разбрах, ще видите в спалнята ще стане ли нещо ама няма да прайте секс, е карти ли ше играете?. . в смисъл какво тогава ще гледате дали ще стане? втф . .
![]()
Каза госпойца Не-разбирам-от-секс-ама-влизам-в-разделаПървоначално написано от ReachlessGirl
![]()
![]()
![]()
Ако и ти желаеш същото ... позволи му :) ще е много романтично и приятно изживяване, но първо говорете дали сте на едно и също мнение за секса, за да не се получат неприятни изненади и за двамата :) А относно секса помислете внимателно дали наистина го искате и двамата .. и дали на този етап можете да поемете такава отговорност :)
и какво като го обича ... притеснително е момичето не го е правила .. нормално е!
моя съвет е да му позволиш , така и с времето ще свикнеш и ще ти мине и срам и всичко![]()
+, няма смисъл да го ''нахъсваш'' след като няма да правите нищо ;]]Първоначално написано от SolusChristus
++Пък и не е особено приятноПървоначално написано от Sisi7u
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
Е дай малко по-позитивно, де. Аз пък много обичах само да си се гушкам с приятеля и да спя до него. Това че са на едно легло не значи, че 100% ще правят секс. Особено ако наистина е на 12Първоначално написано от ef4etyYy
![]()
Аз не мога да разбера ,вие като поствате нещо не го ли четете преди/след това,че да видите какво ще прочетат хората ...То ясно,че е форумче за тийнове дето са им по-важни проблемите ,а не това как ги изразяват в писмен вариант,но поне малко се постарайте,за да може и тези ,които го четат да ви помогнатПървоначално написано от gigiii
![]()
![]()
Колкото до това,което НАПИСА,смятам че ако му подхвърлиш "целувките по тялото" леко леко ще му позапалиш фитила и той ще очаква доста повече , ако не веднага , то в съвсем скоро време... така че сама си прецени след колко време ще си готова за същинското действие.Мъжът е лакомо животно и ще иска все повече и повече
![]()
![]()
Да и аз съм съгласен с това.Какво го нападате момичето.Въпреки,че е девствена,знае много повече от много от тия,дето я критикуват и упрекват!..... (Аз маЙ,казах същото,като miminkoПървоначално написано от miminko
) Предпочитам да чета нейните мнения,отколко спрелите 15-годишни пиклиовци с "20-сантиметровите" пениси....
![]()
Кога прочете всичките ми близо 8000 поста, че да си позволяваш изобщо да ме копираш??!Първоначално написано от Luscious_Heart
![]()
![]()
8к поста само глупости ,100 от тях дали имат смисъл,а?Първоначално написано от ReachlessGirl
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
А ти дали имаш мозък ,а?!Първоначално написано от KASAPA
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
бих казал че моиш да му лъснеш една ...... или пък свирка няма да ти навреди освен ако неси лапе и та е страх![]()
![]()