.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

напредвамее ..

Вчера се видяхе бях му на гости,и то у тях ,целувахме се,гушкахме се ,той искаще да ме целува по тялото даже може да се каже,че искаше да ме саблече но аз се дарпах беще ми претеснително щото за прав бях у тях и ми беше некво тапо
    тои др.месец ще идва у нас и ще остане няколко дни и се разбрахме огава като сме в спалнята и да видим дали нещо ше стане но ако иска да праим сескс няма да се саглася а иначе да му позволявам ли другото( да ме целува по тялото да ме опипва ,което го в правил ,но до сега не ме е целувал по тялото искаше вчера но аз не му позволих,тааа ако иска секс ще се дарпам ,но иначе даму позволявам ли друготоо ( да ме целува,опипва и така нататак )като целува имам предвид по гардите и така нататака,а и той ми е 1 -я сериозен приятел,и малко ми е претеснено даа до сега не сам правила секс и ме е страх да не се изложа но и на тва ще му дойде времето та за сега само мисля да му позволявам да ме целува по тялото -по гардите...
    даитее савет моляви какво да права,влюбена сам адски мн в него и ме е страх да не го загубя

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не зареждай пистолет ако не смяташ да стреляш с него. Възбуденият мъж е непредвидим.

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Не зареждай пистолет ако не смяташ да стреляш с него. Възбуденият мъж е непредвидим.
    Да , има ги всякакви палячовци ...
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Цитирай Първоначално написано от Lyubeto
    Да , има ги всякакви палячовци ...
    А ако е някой загорял ч@киджия... нищо чудно да те изнасили...
    It's too late...

dimitar_ak колкото и да е възбудено едно момче ако уважава момичето до себе си и държи на нея не би й посегнал сексуално без нейно съгласие .. не е чак толкова непреодолимо желанието ..

Колкото до авторката .. не знам на колко си, но първото нещо, което ми направи впечатление е, че пишеш супер неграмотно, а второто, че не знаеш какво искаш! Казваш, че си влюбена в него, а в същото време се страхуваш да му позволиш да те докосва и целува по тялото?! Ако му вярваш не виждам какъв е проблема да му позволиш .. Не би трябвало да питаш нас .. не сме ние тези, които ще решат какво да правиш с него и какво не!! .. Ти си прецени сама ..

Супер фен Аватара на SolusChristus
    По-скоро да не си слага пръста на спусъка.

Ами не знам какво да ти кажа, обаче според мен ако почнете с едното ще ти се прииска и другото, така че го обмисли много добре.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Абе кво да обмисля,тези неща не се милят с дни...ти сама си прецени,не виждам къв е проблема на целувките по тялото...щом не искаш да правите секс,значи няма,а целувките на "2ра база" са си напълно нормални...но все пак,ти си прецени
    Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Научи се да пишеш, после ходи да се ебеш ...

I'm inlove with a criminal...

Първо, ти на колко си - 12?
    Второ, действително си по-неграмотна и от нормалните неграмотни хора тук.
    Трето, честито, че напредвате, въпреки че силно се надявам да не си на 12 наистина.
    Четвърто, момчето може би си мисли, че ще му се отвори парашута, по-добре не го заблуждавай, а му кажи в прав текст, че не искаш секс с него.
    Пето, когато най-накрая решиш, че искаш да правите секс (ако решиш), ползвайте презерватие (стана ми навик така да си завършвам коментарите вече).
    Йеее, мога да броя до 5

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Цитирай Първоначално написано от Jessie
    Научи се да пишеш, после ходи да се ебеш ...
    Толкова много грешки на едно място не бях виждала Явно си още малка затова не мисли още за секс , ще вземеш да направиш някоя беля и после ще ревеш ...

Град
    Sофiiя City xD
    . . и все пак на колко си? . .
    не виждам къде е проблема да му позволиш да те целува . .
    и нещо май не разбрах, ще видите в спалнята ще стане ли нещо ама няма да прайте секс, е карти ли ше играете?
    . . в смисъл какво тогава ще гледате дали ще стане? втф . .

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    dimitar_ak колкото и да е възбудено едно момче ако уважава момичето до себе си и държи на нея не би й посегнал сексуално без нейно съгласие .. не е чак толкова непреодолимо желанието ..
    Каза госпойца Не-разбирам-от-секс-ама-влизам-в-раздела

Ако и ти желаеш същото ... позволи му :) ще е много романтично и приятно изживяване, но първо говорете дали сте на едно и също мнение за секса, за да не се получат неприятни изненади и за двамата :) А относно секса помислете внимателно дали наистина го искате и двамата .. и дали на този етап можете да поемете такава отговорност :)

и какво като го обича ... притеснително е момичето не го е правила .. нормално е!
    моя съвет е да му позволиш , така и с времето ще свикнеш и ще ти мине и срам и всичко

Цитирай Първоначално написано от SolusChristus
    +, няма смисъл да го ''нахъсваш'' след като няма да правите нищо ;]]

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Sisi7u
    Цитирай Първоначално написано от SolusChristus
    +, няма смисъл да го ''нахъсваш'' след като няма да правите нищо ;]]
    ++Пък и не е особено приятно
    Шофирай разумно - стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    . . и все пак на колко си? . .
    не виждам къде е проблема да му позволиш да те целува . .
    и нещо май не разбрах, ще видите в спалнята ще стане ли нещо ама няма да прайте секс, е карти ли ше играете?
    . . в смисъл какво тогава ще гледате дали ще стане? втф . .
    Е дай малко по-позитивно, де. Аз пък много обичах само да си се гушкам с приятеля и да спя до него. Това че са на едно легло не значи, че 100% ще правят секс. Особено ако наистина е на 12

Re: напредвамее ..

Цитирай Първоначално написано от gigiii
    Вчера се видяхе бях му на гости,и то у тях ,целувахме се,гушкахме се ,той искаще да ме целува по тялото даже може да се каже,че искаше да ме саблече но аз се дарпах беще ми претеснително щото за прав бях у тях и ми беше некво тапо
    тои др.месец ще идва у нас и ще остане няколко дни и се разбрахме огава като сме в спалнята и да видим дали нещо ше стане но ако иска да праим сескс няма да се саглася а иначе да му позволявам ли другото( да ме целува по тялото да ме опипва ,което го в правил ,но до сега не ме е целувал по тялото искаше вчера но аз не му позволих,тааа ако иска секс ще се дарпам ,но иначе даму позволявам ли друготоо ( да ме целува,опипва и така нататак )като целува имам предвид по гардите и така нататака,а и той ми е 1 -я сериозен приятел,и малко ми е претеснено даа до сега не сам правила секс и ме е страх да не се изложа но и на тва ще му дойде времето та за сега само мисля да му позволявам да ме целува по тялото -по гардите...
    даитее савет моляви какво да права,влюбена сам адски мн в него и ме е страх да не го загубя
    Аз не мога да разбера ,вие като поствате нещо не го ли четете преди/след това,че да видите какво ще прочетат хората ...То ясно,че е форумче за тийнове дето са им по-важни проблемите ,а не това как ги изразяват в писмен вариант,но поне малко се постарайте,за да може и тези ,които го четат да ви помогнат Колкото до това,което НАПИСА,смятам че ако му подхвърлиш "целувките по тялото" леко леко ще му позапалиш фитила и той ще очаква доста повече , ако не веднага , то в съвсем скоро време... така че сама си прецени след колко време ще си готова за същинското действие.Мъжът е лакомо животно и ще иска все повече и повече

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    Абе доста съм чела във форума и Хилари,макар и девствена знае доста повече от другите във форума,които се чукат като запоследно,ама не знаят какво е презерватив...
    Да и аз съм съгласен с това.Какво го нападате момичето.Въпреки,че е девствена,знае много повече от много от тия,дето я критикуват и упрекват!..... (Аз маЙ,казах същото,като miminko ) Предпочитам да чета нейните мнения,отколко спрелите 15-годишни пиклиовци с "20-сантиметровите" пениси....

Кога прочете всичките ми близо 8000 поста, че да си позволяваш изобщо да ме копираш??!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    дълго и безинтересно ееееее

Повече от фен Аватара на KASAPA
    Кога прочете всичките ми близо 8000 поста, че да си позволяваш изобщо да ме копираш??!
    8к поста само глупости ,100 от тях дали имат смисъл,а?
    Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от KASAPA
    8к поста само глупости ,100 от тях дали имат смисъл,а?
    А ти дали имаш мозък ,а?!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

:P

бих казал че моиш да му лъснеш една ...... или пък свирка няма да ти навреди освен ако неси лапе и та е страх

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си