- Форум
 - По малко от всичко
 - Всичко тийн накуп
 - майка ми си мисли че пуша ''пастетец''

Естествено, че ще се рови из УЖ ЛИЧНОТО пространство на детето си, ако се интересува един родител от него.
Сегашното поколение дечица смятат за МНОГО ПО - ВАЖНО да споделят на приятелите си какви лайна върши, а не на родителите си. Не ми спорете излишно за тези думи, защото това е ФАКТ, който дори няма нужда се успорва.
Вчерашни пикли и пикльовци си го завират там където не трябва и си разпространяват "СЛАВАТА" из интернет приятелчетата.Айде моля ви се, говорите глупости. Майката била виновна, че четяла хронологията, пълни глупости и измишльотини. Всеки загрижен родител би го направил, а и КАКВО ПО ДЯВОЛИТЕ може да крие от родителите си едно ДЕТЕ???
Кажете ми, че нещо не схванах от първия път? Вие се възмущавате, че майката е нарушила някакво си измислено паралелно лично пространство, ЗАЩОТО КАКВО? Защото ще види, че пиклата се е е*ала на 12 години ли? Че се друса? Че пуши трева? Че се е влюбила? Че има гости от Червен Бряг? Какво е това нещо, което се счита за тайна и не може да се разглежда от родителя, бе хора?
Какво е по - ДОБРЕ? Да ходи да се чука на 13, а родителите да получат НАГРАДА за най - либерално семейство, което има доверие на детето си, не чете хронологии или родителите да проверят смешната хронология, която може да даде някаква насока на действие?
Нещо сте се вманиачили на тема лично пространство, а това е малко кофти...
Нормално е след определена възраст ДА ИМАШ ЛИЧНО ПРОСТРАНСТВО, напълно съгласен съм, но това поколение направо кърти положението с гайчен ключ. Споделя се на приятели, не на родители.
АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ТУК пишете от детска гледна точка, нито един от вас не е родител и НЯМА РЕАЛНА преценка на ситуацията, моля ви, когато нямате реален поглед в/у нещата, НЕ налагайте толкова убедено безпочвените си разсъждения.
Поздрави.
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!