- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата
Извинявам се ако вече има такава тема.Извинявам се ако е в грешния раздел.Така де по какви момчета си падате момичета.В смисъл ръст,тегло,очи такива
Момичетата си падат по момчета със самочувствие, а не по такива, които пуЩат теми по форумите, за да заучат шаблонни външен вид и маниери.
По мене
Хм доста тъпа тема. Много рядко има момичета с един и същ вкус. Едни харесваме ниски, други високи, трети с дълга коса и т.н. Така, че точен отговор няма да немериш !
!!Първоначално написано от mArMaLaDkA
Колкото и да се взираме в миналото - то няма да се върнe.. Колкото и сълзи да пролеем за изгубените моменти - те няма да се повторят ! Остава да ни топли само спомена и надеждата някой ден отново да бъдем щастливи..!
Първоначално написано от mArMaLaDkA
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ИменноПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Брях,брях
хахахахаха
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Остави ги тия по - горе , точните мерки са : ръст - 189 см , тегло - 65 кг и сиво - червени очи![]()
![]()
![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Че това съм аз (само че съм със сини очи)Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe
![]()
Do you know what is loneliness, among so much people?
Карай сега , да вземеме да се вземеме , а тва ще го преживея някаксиПървоначално написано от playhard1
![]()
![]()
![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Тези който имат мозък, по такива който имат мозък и vice versa...
се тая
висок и чаровен, а цвета на косата и очите не от голямо значение
Малко хора ти отговориха по начина, който искаше.
На мен ми харесват не много високи ~175-180см, черна коса, зелени очи, умен все пак и някъв чар да има човека.![]()
Седях там и плаках,
молех се и чаках.
Ти погледна ме и запя
песента за булото на нощта.