.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: molq za savet!!!

Град
    Beloslav

molq za savet!!!

zdraveite!az s1m na 14 godini i haresvam momche na 17. dvamata se zapoznaxme po mnogo zabawenn na4inn i ot togawa sum izlizala s nego okolko 5 p1tii no nikoga sami...winagi v kompaniqq....
    ...ta iskam da vi kaja he az mnogo go haresah oshte ot miga kogato go vidqhhhh...iskam da me posavetvate dali da mu kaja i ako da kak zashtoto se pritesnqvam che ako ne e vzaimno moje da ne si ostanem i fr.....
    blagodarq predvaritelno!!
    =-)

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Moля за кирилица и да излезнеш от филма
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ами то,би трябвало да разбереш дали проявява интерес към теб..Просто то ще си личи..
    Но иначе му кажи..Пък ако не се получат нещата:
    кажи му,че не искаш да си разваляш отношенията с него и че искаш да си останете приятели

П.С - Пиши на кирилица
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Beloslav
    окс
    =-)

Re: molq za savet!!!

Цитирай Първоначално написано от bYbsI
    zdraveite!az s1m na 14 godini i haresvam momche na 17. dvamata se zapoznaxme po mnogo zabawenn na4inn i ot togawa sum izlizala s nego okolko 5 p1tii no nikoga sami...winagi v kompaniqq....
    ...ta iskam da vi kaja he az mnogo go haresah oshte ot miga kogato go vidqhhhh...iskam da me posavetvate dali da mu kaja i ako da kak zashtoto se pritesnqvam che ako ne e vzaimno moje da ne si ostanem i fr.....
    blagodarq predvaritelno!!
    Не че нещо,ама така като го описа си представям как седите компанията , ти го гледаш с възхищение в очите и не чуваш, не виждаш нищо , докато той си говори с някой друг.За тия 5 срещи едва ли имат големи отношения,че да си ги развалят.Ако питаш мен по-добре попитай някой от по-близките ти приятели в компанията ,дали той случайно им е споделил за някакъв интерес към теб и чак тогава действай ... На 14 си и мисля,че малко си хлътнала и не гледаш реално на нещата.Не рискувай с обяснения в любов,за да не попаднеш в тъпа ситуация.Успех!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Моля за кирилица.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си