- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да убия любовтаа ????!!!!
Кажете ми има ли по дяволите начин да забравиш някой , който много обичаш , но знаеш , че не може да сте заедно . Искам да го изтръгна от мислите и сърцето си , но вече мина 1 година и половина и не мога да го забравя , дори имам чувството , че все повече се влюбвам....
С хероин.
Хероин, алкохол, ганджа, кокаин - избери си
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Насочи мислите си към нещо различно...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Така е. Една пристрастеност се лекува с друга.![]()
Принципно, когато човек тъпче на едно място, няма как да продължи напред.![]()
махаш го от скайпове и такива глупости,напълно го игнорирваш и насочваш вниманието си към нещо от което има смисъл..
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Много умно, утре ще тръгне да се боцка.. и да си вкарва сякви лайна в организма... Всично е в мозъка, настрой си мислите и ще се оправиш. Чувствата идват от главата, в сърцето има кръв... Научи се да игнорираш неприятните мисли.. дори приятните които те свързват с тоя човек.. СПРИ да се надяваш.. надеждите са най-големият враг в такива моменти...
Това е любов.Ако така лесно можеше да се забрави...Просто трябва време,за да избледнее.Не можеш да забравиш напълно.Все ще идва момент,който да ти напомня за този човек,докато не се влюбиш отново.
Няма лекарство.Просто ти сама трябва да разбереш струва ли си да мислиш за този човек.Ако е с друга просто го забрави.Няма смисъл да се измъчваш.Остави всичко на времето.Вярвам в съдбата и знам,че всяко едно нещо е предопределено да стане.Така,че спокойно.Бъди позитивна и вярвай,че ще случват само хубави неща![]()
Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Едва ли ще успееш да забравиш някого,който обичаш..Освен лекичко да го "заличиш" от мислите си,но нищо повече..
Излез с приятели..Намери си някакво хоби..
Насочи се към нещо,за което има смисъл да се бориш..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Най-стария начин - алкохолизъм.
![]()
![]()
![]()
![]()
На мен ми трябваха 3 години
![]()
![]()
![]()
Така че не се оплаквай![]()
Само времето лекува и волята да продължиш напред![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Мъжко ли си , женско ли си ... Бе то май няма значение ... Събери се с приятели и си разделете стабилно количество алкохол,цялата вечер мисли за него/нея да видиш сутринта как ще те боли главата и няма да искаш да се сещаш за въпросния :P :PПървоначално написано от essential919
Вика, че иска да го изтръгне от мислите си, предполагам е женско.Първоначално написано от Jultenikavo
![]()
Както ще да е ... по темата: Преодолява се. Не си първата, няма да си и последната с подобен проблем. Не е болка за умиране и все пак разбирам в какво положение си.И аз съм била. Излизай с приятели, запознавай се с нови хора и току-виж си срещнала ново момче.
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
и аз в момента съм в това положение. Но момичето ме е махнало от скайпове и т.н.. Явно тя успява да ме забрави лека полека, и аз май натам съм тръгнал. Има дни, в които изобщо не ми пука за нея, но има моменти в които както си седя ми става много мъчно. При това я сънувам най-малко през вечер, което е още по-голям проблем. Но времето лекува. Повече любов ли? НИКОГА
Do you know what is loneliness, among so much people?
Този "някой" го възприемам като "човек",че е трудно да забравиш "човек" за това ми се струва неизвестноПървоначално написано от Jessie
![]()
Както и да е
знаеш ли к'во,ти си се вглъбила в него.определено не мисля,че го обичаш,просто сама си търсиш за какво да се филмираш.ако можеше от едно щракване с пръсти да го пометеш от мислите си щеше да е мн лесно,но уви.всяко нещо изисква време.1 год и половина не е никак малко,проблема е не че не можеш да го забравиш,а по скоро не искаш това да стане и пишеш в форума как да убиеш любовта към въпросното момче.това за мен не е любов,а вманиачаване.съжалявам,ако коментара ми не ти харесва,но това е мнението ми.
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Първоначално написано от DaemonBoy
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
точно така е. Ама докато намериш въпросния "друг човек ,който да държи на теб и да ти доказва любовта си всеки ден" какво правиш? Там е въпроса.. Това може да отнеме 1, 2, 5 години. А може и никога да не го намериш..Първоначално написано от silky92
Трудно е ,но не и невъзможно. Все пак живота е пред нея . След всяко трудно нещо идва и хубавото ,стига да се постараеш да го откриеш . Може много да боли ,но и със самосъжаление и въртене в един кръг не става .Първоначално написано от playhard1
С бухалка.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
ми и аз съм в същото положение. Мъча се да забравя, но не става. Още повече, че я сънувам често. От където и да погледна, много е трудно.Първоначално написано от silky92
Но както казваш, не е невъзможно
![]()