.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Как да убия любовтаа ????!!!!

Кажете ми има ли по дяволите начин да забравиш някой , който много обичаш , но знаеш , че не може да сте заедно . Искам да го изтръгна от мислите и сърцето си , но вече мина 1 година и половина и не мога да го забравя , дори имам чувството , че все повече се влюбвам....

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    С хероин.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Хероин, алкохол, ганджа, кокаин - избери си

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Насочи мислите си към нещо различно...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Така е. Една пристрастеност се лекува с друга.

Принципно, когато човек тъпче на едно място, няма как да продължи напред.

Супер фен Аватара на AutomatiC
    махаш го от скайпове и такива глупости,напълно го игнорирваш и насочваш вниманието си към нещо от което има смисъл..
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Супер фен Аватара на djipsito
    Много умно, утре ще тръгне да се боцка.. и да си вкарва сякви лайна в организма... Всично е в мозъка, настрой си мислите и ще се оправиш. Чувствата идват от главата, в сърцето има кръв... Научи се да игнорираш неприятните мисли.. дори приятните които те свързват с тоя човек.. СПРИ да се надяваш.. надеждите са най-големият враг в такива моменти...

Това е любов.Ако така лесно можеше да се забрави...Просто трябва време,за да избледнее.Не можеш да забравиш напълно.Все ще идва момент,който да ти напомня за този човек,докато не се влюбиш отново.
    Няма лекарство.Просто ти сама трябва да разбереш струва ли си да мислиш за този човек.Ако е с друга просто го забрави.Няма смисъл да се измъчваш.Остави всичко на времето.Вярвам в съдбата и знам,че всяко едно нещо е предопределено да стане.Така,че спокойно.Бъди позитивна и вярвай,че ще случват само хубави неща

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Така е. Една пристрастеност се лекува с друга.

Принципно, когато човек тъпче на едно място, няма как да продължи напред.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Едва ли ще успееш да забравиш някого,който обичаш..Освен лекичко да го "заличиш" от мислите си,но нищо повече..

Излез с приятели..Намери си някакво хоби..
    Насочи се към нещо,за което има смисъл да се бориш..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Най-стария начин - алкохолизъм.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    На мен ми трябваха 3 години

Така че не се оплаквай

Само времето лекува и волята да продължиш напред
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Re: Как да убия любовтаа ????!!!!

Цитирай Първоначално написано от essential919
    Кажете ми има ли по дяволите начин да забравиш някой , който много обичаш , но знаеш , че не може да сте заедно . Искам да го изтръгна от мислите и сърцето си , но вече мина 1 година и половина и не мога да го забравя , дори имам чувството , че все повече се влюбвам....
    Мъжко ли си , женско ли си ... Бе то май няма значение ... Събери се с приятели и си разделете стабилно количество алкохол,цялата вечер мисли за него/нея да видиш сутринта как ще те боли главата и няма да искаш да се сещаш за въпросния :P :P

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново

Цитирай Първоначално написано от Jultenikavo
    Мъжко ли си , женско ли си ... Бе то май няма значение ... Събери се с приятели и си разделете стабилно количество алкохол,цялата вечер мисли за него/нея да видиш сутринта как ще те боли главата и няма да искаш да се сещаш за въпросния :P :P
    Вика, че иска да го изтръгне от мислите си, предполагам е женско.

Както ще да е ... по темата: Преодолява се. Не си първата, няма да си и последната с подобен проблем. Не е болка за умиране и все пак разбирам в какво положение си. И аз съм била. Излизай с приятели, запознавай се с нови хора и току-виж си срещнала ново момче.

I'm inlove with a criminal...

Голям фен Аватара на playhard1
    и аз в момента съм в това положение. Но момичето ме е махнало от скайпове и т.н.. Явно тя успява да ме забрави лека полека, и аз май натам съм тръгнал. Има дни, в които изобщо не ми пука за нея, но има моменти в които както си седя ми става много мъчно. При това я сънувам най-малко през вечер, което е още по-голям проблем. Но времето лекува. Повече любов ли? НИКОГА
    Do you know what is loneliness, among so much people?

трудна работа

Цитирай Първоначално написано от Jessie
    Цитирай Първоначално написано от Jultenikavo
    Вика, че иска да го изтръгне от мислите си, предполагам е женско.

Както ще да е ... по темата: Преодолява се. Не си първата, няма да си и последната с подобен проблем. Не е болка за умиране и все пак разбирам в какво положение си. И аз съм била. Излизай с приятели, запознавай се с нови хора и току-виж си срещнала ново момче.
    Този "някой" го възприемам като "човек",че е трудно да забравиш "човек" за това ми се струва неизвестно Както и да е

Голям фен
    Град
    Лондон
    Когато срещнеш друг човек ,който да държи на теб и да ти доказва любовта си всеки ден . Тогава ще разбереш разликата и ще спреш да се измъчваш.

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Супер фен Аватара на AutomatiC
    знаеш ли к'во,ти си се вглъбила в него.определено не мисля,че го обичаш,просто сама си търсиш за какво да се филмираш.ако можеше от едно щракване с пръсти да го пометеш от мислите си щеше да е мн лесно,но уви.всяко нещо изисква време.1 год и половина не е никак малко,проблема е не че не можеш да го забравиш,а по скоро не искаш това да стане и пишеш в форума как да убиеш любовта към въпросното момче.това за мен не е любов,а вманиачаване.съжалявам,ако коментара ми не ти харесва,но това е мнението ми.
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Голям фен Аватара на vanesa0pld
    Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Хероин, алкохол, ганджа, кокаин - избери си
    Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
    (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Цитирай Първоначално написано от silky92
    Когато срещнеш друг човек ,който да държи на теб и да ти доказва любовта си всеки ден . Тогава ще разбереш разликата и ще спреш да се измъчваш.
    точно така е. Ама докато намериш въпросния "друг човек ,който да държи на теб и да ти доказва любовта си всеки ден" какво правиш? Там е въпроса.. Това може да отнеме 1, 2, 5 години. А може и никога да не го намериш..

каква драма! колко болка! какъв героизъм!

Голям фен
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от playhard1
    точно така е. Ама докато намериш въпросния "друг човек ,който да държи на теб и да ти доказва любовта си всеки ден" какво правиш? Там е въпроса.. Това може да отнеме 1, 2, 5 години. А може и никога да не го намериш..
    Трудно е ,но не и невъзможно. Все пак живота е пред нея . След всяко трудно нещо идва и хубавото ,стига да се постараеш да го откриеш . Може много да боли ,но и със самосъжаление и въртене в един кръг не става .

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    С бухалка.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от playhard1
    Трудно е ,но не и невъзможно. Все пак живота е пред нея . След всяко трудно нещо идва и хубавото ,стига да се постараеш да го откриеш . Може много да боли ,но и със самосъжаление и въртене в един кръг не става .
    ми и аз съм в същото положение. Мъча се да забравя, но не става. Още повече, че я сънувам често. От където и да погледна, много е трудно. Но както казваш, не е невъзможно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си