- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да убия любовтаа ????!!!!
До преди 3 месеца бях в същото положение . При мен продължи 2 години на едни надежди и напразни копнежи . Мина време и се разочаровах страшно много от този човек и въпреки това бях готова да му простя и да забравя всичко само за да съм с него. Сега виждам ,че не е имало смисъл да се измъчвам толкова ,след като понякой път нещата могат просто да си станат и да бъдат лесни ,без излишното главоболие. Така ,че дай си време и се стегни . Сигурна съм ,че скоро ще срещнеш човека ,който ще му пука много повече ,ще те обича и държи на теб .Първоначално написано от playhard1
![]()
Нарежи си вените...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Бих добавил огнестрелно оръжиеПървоначално написано от fenastz
![]()
You are Misleading and or Homosexual
зависи с каква нагласа си,аз успях да забравя определен човек за 3 месеца..Първоначално написано от playhard1
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
А тя май дори успя, за няма и месецПървоначално написано от AutomatiC
Колко съжалявам за нещата, които направих за нея. Чувствам се като заблуден, излъган глупак, и ми се подиграва. Хах.. Все някой ден и аз ще успея
Btw снимките на линка в подписа ти са невеароятни =D> \
/
Do you know what is loneliness, among so much people?
с пистолетПървоначално написано от essential919
И аз бях така .. Харесах си друг и всичко се оправи..Харесай си някой и ти,все ще има нЕкой пич![]()
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
Що пък да я убиваш?Кво ти е направила?
Просто я приеми, отхлади възела в съзнанието си и продължи напред.Никой не е казал, че ще е лесно.
all day... all night... what the fuck?!
Първоначално написано от w0sh
Зле ли си?Какво подстрекаваш момчето...Кой знае с къФ акъл е,може наркоманите в България да се увеличат с 1...
ми ако има акъл, колкото на гълъб, ще стане наркоман/алкохолик/пушач, който и да го подстрекава. Ако не е w0sh, някой друг ще е.
Жалко е обаче, когато не усещате сарказма.
Ами излизай по-често с приятели по купончета,кафенца и така нататък.Колкото и да ти е трудно опитай се да не мислиш за него,а и се усмихвай по-често
не се знае може някой точно в този момент да се влюби в теб!
![]()
Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!
15.08.2011г.
не я убивай,с времето сама ще изчезне
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
емосай се ..![]()
Стига с тия драми и самосъжаление .. не е дошъ;л края на света!!![]()
И с мен беше така, но все му гледах лошите страни и най-накрай му се вбесих и чувствата почти изгаснаха, като се има предвид, че го обичах от наистина малка някъде 2-3 клас![]()
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
Ще я убиеш като спреш да мислиш за нея.
И аз съм в такова положение, но беше споделена любов, всичко нормално и в един момент - нъцки.
Та сега... ами трудно е, но просто си казвам, че ТРЯБВА да се излезе от тази депресия, защото ако се оставя в ръцете й, то по-добре да си сложа въжето. Живота продължава. Рано или късно човек се опарва от любовта и тогава боли много, но пък научаваме много, много неща.
Ужасни сте.
Как може да има толкова безсилие и толкова много мазохизъм у вас бе хора?
Как се лекува ли - ами с воля. Винаги съм казвал че ти създаваш чувствата си, следвателно и ти си човека, който ще ги контролира. Ако е обратното - иди в най-близкия зоопарк и ги помоли да те затворят в някоя клетка.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
+1Първоначално написано от valdesbg
Колкото до тия с хероина ... не сте нормални...
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Скъсай всичко, което те свързва с този човек - трий телефони, скайпове, чатове, всякаква форма на контакт. Ако спортуваш нещо гледай той да не го спортува. Не се движете в еднакви компании и на едни и същи места. И ако най-накрая се решиш да се абстрахираш ще успееш.
не го слушай. Хубаво е от всяка връзка да си имаш някакъв споменПървоначално написано от bratignat
Иначе да, скайпове и т.н. ги махай. Ама ако ти е подарявал някакви работи не ги унищожавай, а си ги прибери някъде
![]()
Do you know what is loneliness, among so much people?
при мен беше по лошо!! аз цели 5 години си изплаквах очите по един нещастник... но най-накрая когато най-малко очаквах се появи идеалното момче и ме накара да го забравя... сега ми е обсолютно безразличен...Първоначално написано от essential919
какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]
И тва ми било модераторПървоначално написано от w0sh
![]()
и модераторите са хора...Първоначално написано от radybt
ПТ: с павета...