- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дилема !
Препрочети какво съм написал аз и какво ти си писала.Първоначално написано от mArMaLaDkA
На 2-рата страница някои са прочели нещата на диагонал.
Вие тука без да ме познавате ме осъдихте, че не съм я превъзмогнал и съм завиждал.
Аз исках да кажете вие какво бихте направили, а не да коментирате моето душевно състояние.
Преди да се е почнало моля да заключите темата.
Мерси все пак за вижданията ви!
злеееееееееееееееееее
Make them suffer!
Разкажи у с подробности. Double penatration, букаке, ass to mouth и тн.![]()
![]()
Grumpy old madman
Готино ще е да отида и да обяснявам как съм "пръснал" трътката на тая и как ми е правила разни духову инструменти![]()
Не бих се месила в живота на някой друг. Независимо по какви причини.Първоначално написано от Serseri91
Нейн е изборът да излъже, негов е избора да се ожени за нея.
Трети човек няма място в тази картинка.
И спря да се върти за миг земята..
Моят съвет също е да не се месиш.Гледай своя собствен живот.Щом бившата е решила да гради бъдещето си върху лъжи-това е нейния избор, а щом се е стигнало до годеж-явно си я бива.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Харесваш ли я още?Първоначално написано от Serseri91
Изглеждаш ми баси жалкия.
А тоя твоя приятел какъв е, някъв фанатик ли? Ще го преживее ли ако разбере, че момичето не е било девствено по време на 1вия им път?
А, и също, ако тази е ходила по разни мъже, как не се знае това в града, в който живееш?
Селски драмички.
За мен не е удачно да казваш. Да, факт е, че не е добре бракът да почва с лъжа, от странична гледна точка наистина не е окей, че тя лъже съпруга си, но ти наистина не знаеш мотивите й да го прави, пък и те са щастливи така заедно, защо искаш да развалиш връзката?
Сложен казус е, но ти как си упълномощен да се месиш, не ми е ясно.
Стой, гледай и се чуди..
Само би изглеждал като най-големия нещастник ако го направиш. Не се бъркай в щастието на другите, минали са 2 години, не си ли успял да й простиш? Или пък ако причината е в "бройката" и желанието ти тя да си признае, че влиза в нея, то не виждам какво още може да ти кажем ако ценностната ти система е такава...Щом поне си пред дилема, значи имаш някаква съвест, но ако предприемеш нещо, просто не я измивай с аргумента, че го правиш защото ти е жал за някого.
Serseri91![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮