.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: Дилема !

Дилема !

Хилоу !
    Първо да уточня, че според мен темата не е за "Любов" или "Секс".
    Преди няколко дена разбрах, че една бивша щяла да се сгодява с един с който ходят откакто ние с нея се разделихме ( 2 години ).Тук идва проблемът - когато те са се захванали, тя го е излъгала, че е девствена и го заблудила в това(предполагам с цикъл или момчето е много тъпо) и той много държал на честта, а преди това с нея сме го правили, но дори тогава аз не й бях първия.
    Дали да отида и да кажа на момчето висчко, защото ми е жал, че тя продължава да го заблуждава ? Или да оставя нещата ... ?

До сега не си отварях устата за да не им разваля връзката, но да се женят, когато има такава огромна лъжа, плюс още много други, имайки предвид, че момчето дръжи много на това, съвестта не ми позволява да мълча.

Таа какво да правя Или поне вие какво бихте направили в такава ситуация ?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Бих хвърлил монета. Така винаги разбирам какво искам всъщност.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Именно, че ще ме облепят с етикети, но това ще мине с времето, а съвестта ще ме гризе докато нещата не се изяснят, кеото може да означава доста дълго време (като знам тя как може да лъже )

той приятел ли ти е?

Не се познаваме лично, но той знае кой съм.

Цигански драми

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Лъжата й все някога ще излезе наяве... дали ти ще го кажеш или не, измамата й по някакъв начин ще се разбере. Затова бъди спокоен и не се намесвай. Остави всичко на времето.
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Мега фен Аватара на SunSmile
    Преди да прочета последния абзац реших, че според мен трябва да премълчиш.... НО после май се разубедих.
    Ако много се обичат и държат един на друг, не мисля, че момчето ще се повлияе от това дали й е бил първия или не. Но ако държи на това преди всичко май е по-добре да знае.
    Ако ти е приятел може с други герои на ситуацията да го питаш какво мисли и как би реагирал. Така ще решиш какво трябва да направиш...

* Според мен тва е най - добрият вариант, за да не чувстваш вина, ако развалиш плановете им за семейство
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

еми кво те бърка? нали нема живееш ти със нея...

Цитирай Първоначално написано от SunSmile
    Преди да прочета последния абзац реших, че според мен трябва да премълчиш.... НО после май се разубедих.
    Ако много се обичат и държат един на друг, не мисля, че момчето ще се повлияе от това дали й е бил първия или не. Но ако държи на това преди всичко май е по-добре да знае.
    Ако ти е приятел може с други герои на ситуацията да го питаш какво мисли и как би реагирал. Така ще решиш какво трябва да направиш...

* Според мен тва е най - добрият вариант, за да не чувстваш вина, ако развалиш плановете им за семейство
    а добре ли е да го разбира от друг човек?
    Тя каквото има да му каже си е нейна работа... в случая serseri91 няма работа там.

Град
    Okinawa
    Прати анонимно писмо
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Мега фен Аватара на machoka
    Не се месете в живота на други хора, без да са ви питали.. Тя за какво го лъже си е нейна работа, може да има скрити мотиви.. може да го обича крайно много и да иска да сподели живота си с него, и да му бъде вярна.. тогава какво значение има дали е била девствена, след като ще са щастливи заедно.

Не се бъркай там, където не ти е работа.

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Не се месете в живота на други хора, без да са ви питали.. Тя за какво го лъже си е нейна работа, може да има скрити мотиви.. може да го обича крайно много и да иска да сподели живота си с него, и да му бъде вярна.. тогава какво значение има дали е била девствена, след като ще са щастливи заедно.

Не се бъркай там, където не ти е работа.
    Именно, може всичко да е или просто нейни номера.Май наистина е най - добре да не се меся, но все пак няма да откажа още виждания: )

и да са номера какво? да няма ти да се жениш за нея?
    нейн проблем си е как ще се оправя, когато възлюбеният й разбере, че не е девствена.

изключително глупаво да се впускаш в нещо толкова сериозно, като брак, и да започваш с лъжа...
    прати анонимно писмо, както казаха по-горе! :д

да, анонимното писмо е много сполучлив вариант.. айде стига, не е негова работа това и толкова.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Не мисля, че това е твоя работа. Никога не съм го разбирала това бъркане в чуждите отношения и за изневерите. Това, че не й е първият не е като да е болна от заразна болест например, нищо няма да му стане от една лъжа. Твърдо против лъжите съм, но в отношенията с хората около мен, другите да си се лъжат.

На всяка цена му кажи от свое име, не трябва един брак да започва с измама.

Мега фен Аватара на SunSmile
    Щом просто се знаете и познавате... не мисля, 4е е вариант да се мешаш!
    Тва е проблем, който не те засяга пряко и според мен ще излезе, че завиждаш за нещо... или нещо подобно.
    Остави ги да се оправят сами! Живота и решенията са си техни и ако грешат нека няма трети виновни!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Много леко приемате лъжата Това не е просто лъжа ... Liar правилно каза, един брак не трябва да се гради върху лъжи, но пък това не е моя работа от друга страна.

Все още мисля, че не трябва да се меся, но нещо в мен ме гризе и не ми позволява да остана безучастен

Лично за мен тези глупости с девствеността преди брака са отживелици, но все пак: ако предположим, че бившата ти приятелка не е правила секс никога досега, но по една или друга причина девствената й ципа се е скъсала, тогава има вероятност сегашният й приятел, бъдещ съпруг, отново да си помисли, че тя го е мамила.

Все тая, даже не знам защо го казах.
    Бракът им, ако не се гради на тая лъжа, може да се гради на друга. Ти цял живот ли ще ходиш да му светиш на момичето с кого, къде и какво прави?
    Гризе те това, че не си я преодолял.
    Въпросният й приятел не ти е нито приятел, нито роднина, никакъв не ти е. Щом тя не е сметнала за нужно да му споделя какво е ставало в интимния й живот досега, значи така е сметнала за правилно. Изключително мазна, грозна и подла постъпка е да ходиш при някакъв, който познаваш само по име и да почнеш да му обясняваш как си правил секс с приятелката му преди и по колко пъти, че и как преди теб тя не е била девствена.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Лю
    Гризе те това, че не си я преодолял.
    Айде спри да им се мешаш.

Обсъди го с всичките й бивши какво да правите.
    Audio ergo sum

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ти откъде знаеш, че тя не му е казала вече?примерно

Голям фен Аватара на playhard1
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    На всяка цена му кажи от свое име, не трябва един брак да започва с измама.
    И според мен му кажи. Ти сам каза, че момчето държи да не е разпечатана.. И той се жени за нея с мисълта, че той ще й е първия. И аз знам такива хора, за които това значи много. И аз съм такъв. Работата не е там дали се обичат или не, просто тя няма право да го лъже така.. А е много гадно момчето след това да разбере (свършен факт). Аз ако съм бих му казал.
    Do you know what is loneliness, among so much people?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си