- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Вирус-пароли
Здравейте.
Значи наскоро компютърът ми беше набъкан с вируси, излизаше ми, че имам някакви червеи, троянски и т.н. Оправиха ми го де, ама още докато беше развален ми излезна някакво съобщение, че можело да ми се вземат паролите от Мозила, Интернет Експлрър и т.н. Възможно ли е наистина? Попринцип знам, че има всякакви начини за взимане на пароли... И достатъчно ли е само да си сменя паролите на скайп, пощата и т.н.?
И един друг въпрос: налив скайпа има място, където пишеш имейла си. Ако то се проме ще спрат ли да се получават съобщения на стария имейл?
Някой...?
Еми принципно може да ти се вземат така паролите,да ! Но зависи какви са вирусите , смисъл един прави едно друг друго сещаш се ..Така че просто си смени всички пароли и няма да имаш проблеми според мен ! А колкото до email-а , ако го смениш пак ще си получаваш съобщенията на стария защото със него вече си се регистрирал , така мисля
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Виж влизаш в настройките на браузъра ти и даваш да ти изчисти цялата лична инфорамция (това са паролите и акаунти те).И вече като тръгнеш да влизаш някаде просто даваш да не ти се запаметяват паролите.Просто всеки път си ги пиши при логин в някои сайт.Но преди това нещо си ги смени на всякаде където мислиш че ти е важно.