.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    ФАКТА ! Е че момичето може да пише и се опитва да прави бизнес. Има си оценките, предлага помощ. Не искаш, не пишеш, не се правиш на идиот.
    Не разбирам за какво си пишете глупавите мнения, всеки си пуска каквито иска теми, ако те интересува - окей, ако не - какво ти пука въобще за тази тема ?! Надраскай ако щеш 5 реда, за теб си е. Момичето пише теми - за нея си е. Престанете да пишете безсмислени теми и да се храните като няма за кво. Излагате се.
    Иначе не бих писала, само че ми омръзна от тея глупости. Човек иска да разгледа темите, не да чете тъпите ви мнения.

Повече от фен
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от babyZ
    JuBaCca, благодаря ти за мнението, наистина е точно!
    И все пак ъп отново!
    Никога не говоря просто ей така.

ъп!!! свободна съм и мога да ви помогна, пишете лс!
    Breath slow...

Ъп, сега идват празници и имам доста свободно време, за това пишете!
    Breath slow...

Ъпдейтвам темата! За всички учащи, които имат затруднения, мога да напиша всяка тема за много бързо време, пишете ми лично. Цените са в началото на темата, но повярвайте ми - заслужава си ! Има доста доволни, така че ако ви е трудно, по добре не рискувайте а ме потърсете
    Breath slow...

Цитирай Първоначално написано от babyZ
    Ъпдейтвам темата! За всички учащи, които имат затруднения, мога да напиша всяка тема за много бързо време, пишете ми лично. Цените са в началото на темата, но повярвайте ми - заслужава си ! Има доста доволни, така че ако ви е трудно, по добре не рискувайте а ме потърсете
    Breath slow...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си