.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Проблем ?

Проблем ?

Здравейте. Преди седмица започнах да пия противозачатъчни хапчета (бях направила почивка и сега пак ги почнах), и... 10-тина или малко повечко дена не бях правила секс.
    Преди два дена правихме секс с приятелят ми, и след това забелязах че бельото ми е оцапано (тъмночервено към кафяво петънце) и така до днес все ми се зацапва бельото... чудя се дали не ме е разкъсал не6то... незнам, или има вероятност да е от хапчетата нещо

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Аз никога не съм пила противозачатъчни, но това и на мен ми се е случвало. Според мен не е от хапчетата.

I'm inlove with a criminal...

Не съм много компетентна по въпроса,но аз също не съм пила противозачатъчни и ми се е случвало същото нещо,само че си беше точно кръв,беше се получило от протъркване и следователно се получи раничка.Мина ми на 3-тия ден.

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от Stef93
    Не съм много компетентна по въпроса,но аз също не съм пила противозачатъчни и ми се е случвало същото нещо,само че си беше точно кръв,беше се получило от протъркване и следователно се получи раничка.Мина ми на 3-тия ден.

И аз мисля че не е възможно от хапчетата изчакай . няколко дни и ако не се оправиш иди на гинеколог дано да се оправиш по-бързо и да не е нещо сериозно

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

И ааз пия противозачатъчни, въпреки че не съм имала такъв проблем. Теоритично е възможно (особено през първите три месеца) да получаваш зацапвания. Ако е от хапчетата, със сигурност няма общо със секса. Респективно, ако е от секса, едва ли има общо с хапчетата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си