- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- прекалената употреба на марихуана ?
Здр. въпроса ми е ако пушиш марихуана всеки ден , какви ще са последствията след време ? Какви здравни проблеми могат да се появят ? Под често имам предвид да кажем почти всеки ден , през ден ... някой ден по 2 пъти ... ?![]()
Тревата по градинките синее, птичките лаят, колите плуват а пчелите носят картечници и псуват като каруцар от Перник..
Забравих ли да спомена, че мозъчните ти гънки стават гладки като бебешко дупе?![]()
използвай търсачката http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=62225
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Вземи се порови. Мисля, че Чичко Гугъл ще ти отговори на всички въпрос. А и всеки здравомислещ човек би се досетил, какви ще са последствията. Това не ти е сладко, а марихуана - подчертавам. Има хиляди такива задавани въпроси, ако се поразтършуваш ще намериш.. а и не виждам какво толкова те влече това и как може да се съсипваш по този начин? Така като гледам, след време не те виждам със семейство.. какъв пример ще им дадеш - идея си нямам.Нямам намерение да те критикувам, има кой.. но недей се разваля по този начин.. след време, ако не вземеш мерки, сам ще видиш как ще затъваш
![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Абсолютно нищо няма да ти стане.Марихуаната е най-безвредното нещо, отваря съзнанието, лекува много болести, помага за възстановяване след мозъчни повреди подхранвайки растежа на нови клетки. Дори те съхранява по-млад за по-дълго време и е полезна за потенцията...
Всичко останало са лъжи...
Ташак ли си праиш ве човек![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
може би е човекомразец или тревоменмразец или просто си прави ташакПървоначално написано от nIkEnCeTy_bE
![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Първоначално написано от filmimilmi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тия ,които си мислят,че нещо прави само си въобразяват под нейно въздействие![]()
еми търсил съм в гугъл , но нз се пак да питам ...![]()
ами чудех се дали ще окаже проблем в продължаване на поколението , тоест дали ще съм плодовид ... това ми е най-голямото притеснение![]()
Ми виж в гугъл какво може да стане,и ако си съгласен,пиши ми в темата тук или на лично да ми кажеш от къде си,поне бизнес да правимПървоначално написано от Anonimen00
![]()
сериозно говора
идиот-много ясно ,че вредиПървоначално написано от Anonimen00
ако и майката е същата-изродът е налице
Виж в Гугъл - там има всичко. Иначе все пак това е марихуана - така или иначе вреди, прави си изводите.
хах на тоя само като му видя ника " filmimilmi" i mi e qsen![]()
За кво ти е тая трева е маниак?Земи почни да се ковеш...![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Всъщност когато си напушен чуството е супер яко сякаш си на друга планета всичко ти се струва супер леко и бързо,но движенията ти са забавени някак си едни плавни такива...Но после като мине действието на прасето и ставаш мега дроб и много ти спи(поне при мен е така)Но иначе като си изпален яко ти идва палъра и си мега якия веселяк...Но не ти трябва да се изпалваш,трябва ти някой изпален до тебПървоначално написано от KumchoValcho
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Еми к'во да става... Затъпяваш супер много. Ставаш супер бавен и нервен. И това е. Нищо, което да е толкова ужасно и не може да се справиш с него, просто не е яко един ден да се събудиш и да осъзнаеш как вече ей така нищо не може да запомняш. В някакъв филм си, ако спреш. И нз поне при мен беше някво тегаво, защото не можех да запомням някви най-нормалните неща... Ама после се оправяш. А и другото е, че в началото, след като спреш, всичко ти е някво скучно и го изживяваш на автопилот. Ама да... Абе както казах, нищо толкова лошо.
Вие на хероин ли сте бе?
Тва да затапееш зависи от човека .. не всички затапяват от марихуаната
при мен например като пуша и почвам да чета мноо нещата ми стават супер интересни и се мъча да науча се поече и поече развива ми се въображението и т.н. и т.н. моа до утре да ти изброявам добрите страни
има и мноо лоши страни
ама както казах то си е до човека и организма му
Някой забраят мноо други не
Някой стават шизофреници други не
На някой им влияе на половата система на други не и тай ..
btw: От каде в тая криза намираш кинти да пушиш секи ден, освен ако не се присъединяваш към кръкчетата ей така между другото ??![]()
![]()
![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
Ефекта се нарича смърт.Спокойно с времето ще свикенеш...
ОДИН!!!
недей прекалява - иначе няма проблем. щото аз много неща съм виждал против марихуаната, ама доказателства или примери няма - например тютюнопушенето е много по-вредно по проучвания- колко човека са умрели от мара, колко от цигари и колко от алкохол? аре да помислим![]()
![]()
http://www.vbox7.com/play:6729040d
http://www.vbox7.com/play:40443436 2 част
http://www.vbox7.com/play:3507f103 3 част
филмче ..
аз лично някои работи не ги знаех
мноо е интересно гледайте![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
По темата: По добре пуши марихуана от колкото цигари ! По-безвредна е марихуанатаГледай филмчето и ще ти се изяснят нещата
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
яко ти отваря съзнанието бил казала.... много якоооПървоначално написано от filmimilmi
![]()
Имай едно на ум: наркотиците не са за всички.. хората са прекалено слаби за тях. Само те съветвам да си стоиш на зеленчуци и да не пипаш друго. То е ясно, че няма да спреш постата завинаги затова прави някакви паузи и си гледай кефа.
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"