- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам проблем
Вище, имам следния проблем...Той не е точно проблем, а въпрос...Ето го и него: според вас нормално ли е момичетата да са по - високи от мен? Тоест, не че те са много високи, а аз си падам нисичък...това е нещото, което мразя ужасно много в себе си! Аз съм 165см на 16 - 17г., а почти всички момичета на моята възраст са към 170см...Аз знам, че не е нормално но исках да чуя вашите мнения. Доколкото знам е удачно момчето да е по - високо и когато се стигне до целувка то да се наведе към момичето, а не обратното...
Моля ви помогнете ми с нещо или ми кажете какво да правя, защото ще се побъркам, чувствам се ужасно неловко когато съм с момиче по този въпрос.
П.П - Извинявам се за грешките, ако има такива.
За всеки влак си има пътници![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Споко мен, момчетата по-бавно се развиват, ще пораснеш поне с още 5 сантиметра (и аз бях доста нисък сравнение с приятелките )
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
Мерси за укоражаването![]()
по думите които си написал мога да ти дам само 2 съвета:
1.хваштай си гаджета които са високи колкото теб или по-ниски
2.носи токчета(тва беше базик)
If you play, you play for keeps.Take a gun and count to three!
А, и другият проблем, за който исках мнение е: какво правите ако сте с гадже, което е доста по - задоволено от към пари...Смисъл излизате из центъра, тя има в себе си 10 лева а ти 4 лева ( не казвам, че ми се е случило, но просто искам да знам как да се справям в такива положения) помогнете ми плс, защото аз съм по скалата от 2 до 6 - 3,7 по лв. Знам, че това далеч не са най - важните неща, но все пак...
да знам неудобно е, но помисли.. това,че другият има повече пари незначи,че е повече от тебПървоначално написано от Sp0t
![]()
If you play, you play for keeps.Take a gun and count to three!
да ти имам проблема
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
На 17 ли каза , че си ?!Първоначално написано от Sp0t
Въпреки правописните грешки в постовете ти , ще ти отговоря . Абе ман , ти трябва да си много зле , ако си търсиш приятелката по височина , че и сравняваш по някви тъпи мерки и почваш да пресмяташ на ква височина е нормално да се целувате .
![]()
![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
А, аз докато бях още с бившия изпаднах в същото положение. Първо бяхме на една височина, ама после го изпреварих с пръст и половина, и като сложиш ботуша с ток и айде, изглеждах с една глава по-висока от него.![]()
Той беше на 18, ама пушеше адски много и все повтаряше, че си бил нисък заради цигарите. Ем, не знам до колко е вярно, ама на нас не ни пречеше.
![]()
Споко, ще израстеш на височина. Момчетата от нашия клас едва сега започнаха да стават по-високи, а са 17-годишни.![]()
да, но въпроса е колко, и какво качествоПървоначално написано от DaemonBoy
![]()
Спортувай. Зашемети ги с мускули, щом ти липсват сантиметри.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ами... хвани си някое миньончеХем ще ти е по-лесно да я носиш на ръце
![]()
Можеш да започнеш да спортуваш. Не съм много запознат с това до колко години момчетата продължават да растат, но може да опиташ с плуване и баскетбол.
Що се отнася до парите - никое нормално момиче не би трябвало да прави проблем от "дълбочината" на джоба ти. Здраве и любов не се купуват с пари.
Когато си намериш момиче, на нея няма да и пука колко си висок, а какъв си отвътре. И не се притеснявай, аз съм на 18 години и съм 175Първоначално написано от Sp0t
![]()
според мен не трябва да се отчайваш просто има момчета които израстват по-бавно и това не е нито смешно, нито странно така че споко