.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Имам проблем

Вище, имам следния проблем...Той не е точно проблем, а въпрос...Ето го и него: според вас нормално ли е момичетата да са по - високи от мен? Тоест, не че те са много високи, а аз си падам нисичък... това е нещото, което мразя ужасно много в себе си! Аз съм 165см на 16 - 17г., а почти всички момичета на моята възраст са към 170см...Аз знам, че не е нормално но исках да чуя вашите мнения. Доколкото знам е удачно момчето да е по - високо и когато се стигне до целувка то да се наведе към момичето, а не обратното... Моля ви помогнете ми с нещо или ми кажете какво да правя, защото ще се побъркам, чувствам се ужасно неловко когато съм с момиче по този въпрос.

П.П - Извинявам се за грешките, ако има такива.

За всеки влак си има пътници

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Споко мен, момчетата по-бавно се развиват, ще пораснеш поне с още 5 сантиметра (и аз бях доста нисък сравнение с приятелките )
    Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
    Mомче съм !!!

Мерси за укоражаването

по думите които си написал мога да ти дам само 2 съвета:
    1.хваштай си гаджета които са високи колкото теб или по-ниски
    2.носи токчета (тва беше базик)
    If you play, you play for keeps.Take a gun and count to three!

А, и другият проблем, за който исках мнение е: какво правите ако сте с гадже, което е доста по - задоволено от към пари...Смисъл излизате из центъра, тя има в себе си 10 лева а ти 4 лева ( не казвам, че ми се е случило, но просто искам да знам как да се справям в такива положения) помогнете ми плс, защото аз съм по скалата от 2 до 6 - 3,7 по лв. Знам, че това далеч не са най - важните неща, но все пак...

Цитирай Първоначално написано от Sp0t
    А, и другият проблем, за който исках мнение е: какво правите ако сте с гадже, което е доста по - задоволено от към пари...Смисъл излизате из центъра, тя има в себе си 10 лева а ти 4 лева ( не казвам, че ми се е случило, но просто искам да знам как да се справям в такива положения) помогнете ми плс, защото аз съм по скалата от 2 до 6 - 3,7 по лв. Знам, че това далеч не са най - важните неща, но все пак...
    да знам неудобно е, но помисли.. това,че другият има повече пари незначи,че е повече от теб
    If you play, you play for keeps.Take a gun and count to three!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    да ти имам проблема
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мерси за укоражаването
    На 17 ли каза , че си ?! Въпреки правописните грешки в постовете ти , ще ти отговоря . Абе ман , ти трябва да си много зле , ако си търсиш приятелката по височина , че и сравняваш по някви тъпи мерки и почваш да пресмяташ на ква височина е нормално да се целувате .
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

А, аз докато бях още с бившия изпаднах в същото положение. Първо бяхме на една височина, ама после го изпреварих с пръст и половина, и като сложиш ботуша с ток и айде, изглеждах с една глава по-висока от него. Той беше на 18, ама пушеше адски много и все повтаряше, че си бил нисък заради цигарите. Ем, не знам до колко е вярно, ама на нас не ни пречеше.

Споко, ще израстеш на височина. Момчетата от нашия клас едва сега започнаха да стават по-високи, а са 17-годишни.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    За всеки влак си има пътници
    да, но въпроса е колко, и какво качество

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Спортувай. Зашемети ги с мускули, щом ти липсват сантиметри.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Ами... хвани си някое миньонче Хем ще ти е по-лесно да я носиш на ръце
    Можеш да започнеш да спортуваш. Не съм много запознат с това до колко години момчетата продължават да растат, но може да опиташ с плуване и баскетбол.
    Що се отнася до парите - никое нормално момиче не би трябвало да прави проблем от "дълбочината" на джоба ти. Здраве и любов не се купуват с пари.

Супер фен Аватара на InnoraX

Re: Имам проблем

Вище, имам следния проблем...Той не е точно проблем, а въпрос...Ето го и него: според вас нормално ли е момичетата да са по - високи от мен? Тоест, не че те са много високи, а аз си падам нисичък... това е нещото, което мразя ужасно много в себе си! Аз съм 165см на 16 - 17г., а почти всички момичета на моята възраст са към 170см...Аз знам, че не е нормално но исках да чуя вашите мнения. Доколкото знам е удачно момчето да е по - високо и когато се стигне до целувка то да се наведе към момичето, а не обратното... Моля ви помогнете ми с нещо или ми кажете какво да правя, защото ще се побъркам, чувствам се ужасно неловко когато съм с момиче по този въпрос.

П.П - Извинявам се за грешките, ако има такива.
    Когато си намериш момиче, на нея няма да и пука колко си висок, а какъв си отвътре. И не се притеснявай, аз съм на 18 години и съм 175

Град
    sofia
    според мен не трябва да се отчайваш просто има момчета които израстват по-бавно и това не е нито смешно, нито странно така че споко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си