Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
Цитирай Първоначално написано от imagination888
Я да го д*хаш бе, ходи се гръмни ти, само не ми говори много, щото ше си изпатиш, кво ми е бе дришльо малък? Нямало е една тема, една единствена тема, където да не съм видяла някой да критикува човека, който пуска темата, пълни нещастници ЗАКЛЕВАМ СЕ!!! Човек да не поиска съвет, тоя сайт е пълен със малки, озлобени тинейджърчета, дето не знаят кво търсят тук и не знаят изобщо за кво са на тая земя . . .
1.Как ще си изпатя? Смешно е да отправяш заплахи който не можеш да изпълниш. А за годините няма да коментирам...
2. Ако беше прочела някой от мненията ми, щеше да забележиш, че давам такива отговори на малоумни теми. Как може да питаш напълно непознат какво да купиш ЗА ПРИЯТЕЛ. Щях да разбера ако беше попитал някй общ познат, който си има някаква идея какъв човек е въпросния ти "приятел". Все едно да излезеш да улицата и да питаш някой напълно непознат какво да му вземеш... Дразни ме, че хората започнаха да изпростяват дори за елементарни неща като тези. Ако продължава тази тенденция...на всички ще ни трябва по 1 пистолет.

Хайде започнете да мислите най-накрая...Internet не е за да замести мозъците ни, а по скоро да ги допълва.

Значи за да съм добегнала до този сайт си е имало причина нали? Много добре съм имала впредвид възможностите общи приятели и т.н., щом пиша тук значи наистина имам нужда от съвет, така че ти си човека, който най-малко ще ме критикуваш! Никога не съм мислела даже да пускам няква тъпа идиотска тема в глупавия сайт, но явно се е наложило и въпреки всичко, това си е мое решение и ти нищо не можеш да ми кажеш,ЯСно??