.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Град
    Burgas

какво да правя

проблема ми е следния ходя с едно момиче от 3 месеца и решихме да го направим(и на двамата не ни е за парви път) но сега разбрах че е лапала на един мангал (не се капе абе никаква лична хигиена) и сега направо ме е гнус да я целуна , не сме се виждали от 2 дена казах и че сам на село и утре на даскало ще се видим и незнам какво да правя

Голям фен Аватара на Slynchiicee

Re: какво да правя

Цитирай Първоначално написано от Fifooooo
    проблема ми е следния ходя с едно момиче от 3 месеца и решихме да го направим(и на двамата не ни е за парви път) но сега разбрах че е лапала на един мангал (не се капе абе никаква лична хигиена) и сега направо ме е гнус да я целуна , не сме се виждали от 2 дена казах и че сам на село и утре на даскало ще се видим и незнам какво да правя

Това че е лапала на манггалл !! .. Супеерр гнусно еееее... обаче може и да не е било по нейно желание може да я е накарал .. а относно .. др .. не я целувайй .. гадно е наистина макар да чувам такова нещо за 1 път повярвай ми разбирам те.. ако се отвръщаваш вече от нея.. ( ТЯ НЯМА ЛИЧНА ХИГИЕНА ! ) Как ще го направиш с нея няма ли да те е гнус незнам ако мислиш че няма да се оправи просто и кажи че неискаш да си с нея.. и се разделете .. няма смисъл да се криешш !! Пожелавам ти успех

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Е вижда се колко държиш на нея ..
    Какво й държиш сметка за минали неща бе?!?!

Град
    Burgas

Цитирай Първоначално написано от Slynchiicee

Това че е лапала на манггалл !! .. Супеерр гнусно еееее... обаче може и да не е било по нейно желание може да я е накарал .. а относно .. др .. не я целувайй .. гадно е наистина макар да чувам такова нещо за 1 път повярвай ми разбирам те.. ако се отвръщаваш вече от нея.. ( ТЯ НЯМА ЛИЧНА ХИГИЕНА ! ) Как ще го направиш с нея няма ли да те е гнус незнам ако мислиш че няма да се оправи просто и кажи че неискаш да си с нея.. и се разделете .. няма смисъл да се криешш !! Пожелавам ти успех
    наистина тоя я е накарал но не ми казва каква е причината

Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Е вижда се колко държиш на нея ..
    Какво й държиш сметка за минали неща бе?!?!
    ако не държах на нея вече да сам я зарязал но наистина имам големи чувства към нея и се чудя какво да правя

Чакай малко, тя ли е без лична хигиена, или мангалът . Щото във втория случай нямаш реален повод на хигиенична основа да те е гнус. Иначе е разбираемо, моят приятел не го кефи идеята че въобще съм духала на друго момче преди него, камо ли другото....
    Ако според теб момичето си заслужава, дай й още един шанс. Ти си решаваш де...

чакай са, мангала ли не се къпе или гаджето ти? или и двамата хахахах
    ми вземи ги изкъпи ве

Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от MochaOnMyLips
    Чакай малко, тя ли е без лична хигиена, или мангалът . Щото във втория случай нямаш реален повод на хигиенична основа да те е гнус. Иначе е разбираемо, моят приятел не го кефи идеята че въобще съм духала на друго момче преди него, камо ли другото....
    Ако според теб момичето си заслужава й дай още един шанс. Ти си решаваш де...
    той няма лична хигиена и да заслужава си

Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    чакай са, мангала ли не се къпе или гаджето ти? или и двамата хахахах
    ми вземи ги изкъпи ве
    МАНГАЛАААА

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)

Да ти имам проблема! Предложи й да се изкъпете преди секс за да си по-сигурен и точка.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Ако наистина чувствата ти са толкова силни,колкото твърдиш,нямаше да се чудиш и да правиш личния и живот достояние на целия форум...
    точно .. как мислиш би се почувствала тя ако види това писание от теб??

Станалото станало! Вече е в миналото .. трябвало е още, когато си разбрал да мине покрай теб и изобщо да не представлява проблем.. замисли се дали наистина искаш да я загубиш заради нещо минало? И ако отговора е не тогава се постарай не само на думи ..

Град
    Burgas
    [quote="miminko"]Ако наистина чувствата ти са толкова силни,колкото твърдиш,нямаше да се чудиш и да правиш личния и живот достояние на целия форум... [/quo
    ето това ми трябваше да чуя

Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Ако наистина чувствата ти са толкова силни,колкото твърдиш,нямаше да се чудиш и да правиш личния и живот достояние на целия форум...
    точно .. как мислиш би се почувствала тя ако види това писание от теб??

Станалото станало! Вече е в миналото .. трябвало е още, когато си разбрал да мине покрай теб и изобщо да не представлява проблем.. замисли се дали наистина искаш да я загубиш заради нещо минало? И ако отговора е не тогава се постарай не само на думи ..
    много сте прави изобщо нетрябваше да ми пука,но ми стана гадно като разбрах

Нормално е да ти стане гадно, особено ако наистина ти пука за нея. Нооо всичко накрая ще се нареди, може би за нея това е било много по-неприятно, отколкото е сега за теб, имай го предвид!

Повече от фен Аватара на Alex3nd

Измий й езика и устата като сте заедно и утепай мангала и всичко е супер
    Имам една дума за теб: ГРЕДА !

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Чакай малко бе тя твоята приятелка не яде ли , не пие ли вода ?? Ти да не мислиш че след като е лапала на тоя мангал (което ми се струва малко съмнително) и нито е пила нито е яла ли ?? Я стига глупости .. ходи да я опъваш и тва е !
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Неприятно е,но щом я обичаш и държиш на нея,трябва да забравиш миналото и да продължиш напред,с нея!

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от MochaOnMyLips
    Нормално е да ти стане гадно, особено ако наистина ти пука за нея. Нооо всичко накрая ще се нареди, може би за нея това е било много по-неприятно, отколкото е сега за теб, имай го предвид!

Емии да.. ии не е било .. по нейно желание,както каза ти . ( за духането става въпрос.. ) и не е нужно да знаеш защо не ти казва просто не й е приятно

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си