.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Работа през лятото

На 13 съм ! Чудя се дали мога да работя на нешо през лятото. Знам, че съм малък. но някой може да знае нешо. От Варна съм, чакам предложения !!!
    Днес се възбудиш, утре не можеш да се събудиш.

Е от Варна си....има работа много през лятото. Най-добре чрез някой познат на вашите да се уредиш, защото ако работодателят е непознат може да си имаш проблеми (много работа или да не ти плаща)
    И все пак - на 13 не е ли малко рано още?

На 13 си бе палячо, не бързай да порастваш - сега се намираш в най-хубавата възраст, не се бутай от рано, там където ще бъдеш цял живот.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Пострижи се и ще си говорим.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    нешо нз брат
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на playhard1
    до 16 години поне недей да работиш. Това са ти най-яките години..
    Do you know what is loneliness, among so much people?

Град
    Горна Оряховица
    Такаааа... от къде да започна? А, да:
    1. По българското законодателство можеш да работиш само ако си навършил 16, или по изключение 15, но по-малко часове и работа, одобрена от Инспектората по труда. Или в цирк/театър, ако имаш навършени 13, пак с разрешение от Инсперкората по труда.
    2. В момента има страшно много безработни хора, включително такива на повече от 13 години, с повече опит и мислене на възрастен (сори, ама няма как на 13 да разсъждаваш като възрастен, колкото и зрял да смяташ, че си). Та предвид това обстоятелство, около 100% от работодателите ще предпочетат да наемат някой най-малкото пълнолетен, евентуално с някакъв опит.
    3. Имам един приятел, който на 13-14 поработваше лятото - ходеше по на хората къщите да им циментира дворовете и да прави разни подобни неща. Не знам по каква линия, май покрай един негов приятел си намери тази работа.
    4. Забеляза ли, че разделът е Любов? И че това е тийнейджърски форум, повечето, които влизат тук, не работят и не могат да ти помогнат по никакъв начин.
    5. Вестник Позвънете, jobs.bg, питай вашите дали нямат познати, които евентуално да изгарят от желание да поверят някаква работа на 13-годишното им отроче.
    Няма лошо да имаш желание, дано го имаш и като направиш 16-18 години и вече можеш наистина да работиш. Аз почнах на 15 и като цяло е много яко

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: Работа през лятото

Цитирай Първоначално написано от cr0s
    На 13 съм ! Чудя се дали мога да работя на нешо през лятото. Знам, че съм малък. но някой може да знае нешо. От Варна съм, чакам предложения !!!
    винаги можеш да си продадеш органите

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    смятай мен едвам едвам ме взимат.. / на 17 съм/ а тии вече тема правиш ня стане
    If I played you like a toy?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си