.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Сексшоп

Град
    Russe

Сексшоп

Е кажете , купувалили сте си нещо от сексшопа .. например вибратор , вагина ? Ключодържател цицка аз не съм но в скоро време може И ако имате и го използвате , кажете колко често

Мен ми подариха, сама не съм си купувала. То не че е нещо особено, ама беше яка идея - две зарчета, едното с различни пози, а другото - с места за секс. Подари ми го приятелят ми . Иначе друго нещо едва ли бих си взела... Вибратор може би .

Искам за рд-то на една приятелка да й купим нещо от там само, че аз ги нямам годините, а този, който ги има не иска да влиза сам ..
    Много кофти ..

Не е голям проблем, той и моят е под 18

Преди години бяхме подарали на една от класа ни за РД-то вибратор с пигвинче.....много му се зарадва.....защо ли!?

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Нищо не съм си купувал,по простата причина че нищо не ми трябва.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Искам за рд-то на една приятелка да й купим нещо от там само, че аз ги нямам годините, а този, който ги има не иска да влиза сам ..
    Много кофти ..
    За кой сексшоп искат години?
    ИНАЧЕ РАЗГЛЕЖДАЛА СЪМ ДОСТА ПЪТИ, НО САМО ЛУБРИКАНТ СЪМ СИ ВЗИМАЛА ОТ ТАМ

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    купувала съм си чорапи от там и то не някакви изчанчени, просто с ръб, но никъде другаде не можах да намеря, а търсих много

Голям фен Аватара на Callisto
    Да влизала съм много пъти, но съм си купувала само няколко пъти попърс и 3 вибратора...гаджето сега уж без да иска ги хвърли на кучето ми да ги изяде, но скоро правим 9 месеца и ще си искам нов вибратор за подарък.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си