Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
Нещо ми е интересно. Значи закъсняваш с час - два. Прибираш се, ваще ти мрънкат. Другият ден пак правиш така. Наказват те да си седиш у вас цяла седмица. И какво ако добл;ижиш вратата да излезнеш ще вземат да те дърпат ли? Или с белезници си вързана за някой стол? Или те бият?
Ами интересно ми е всичко това, защото щом родителите ви не ви чуват, не ги слушайте и вие.
Винаги съм имала перфектни отншения с майка ми. Знаела е къде ходя, с кого съм, изпращат ме... Баща ми ми казваше да се прибирам по светло около 19-20:00. Имахме много караници, но накрая просто прекратихме всякакви контакти, изнесох се. Мама е слънце, което е едно на хиляда (че и повече).
Не казвам , че съвета ми е перфектен, но спри д си робот или войник, както искаш го разбирай. Дай глас да те чуят или си прави квото знаеш. Щом си на 15 имаш вечерен час до 22:00 така че и с полиция не могат да те приберат. Само си носи личната карта с теб
Тва беше най- малоумното мнение досега в тая тема... (нищо лично)

Щом родителите ти са решили, че трябва да си си вкъщи в определен час, значи ти трябва да си у вас тогава! Не си мисли, че ще ги 'научиш' да те пускат до посред нощ, като не ги слушаш! За Бога, на 15 си!

Всичко се постига с постоянство. Единственото, което ще постинеш като си правиш каквото си искаш, е абсолютна загуба на доверие към теб от страна на родителите ти. Ще те наказват, ще крещят, ти пак ще си правиш к'вото си знаеш, и накрая ще ти излезе през носа. А доверие се печели по- трудно, отколкото се губи, trust me, минала съм по тоя път. Прави си хубавичко сметката- искаш ли да си в постоянна война с вашите, или би било по- добре да се разбирате?

Всъщност... Кво ли се занимавам да пиша... прецаквайте си отношенията

Поздрави!