Първоначално написано от
Chacho
Моето детство премина в наказания, главно заради неспазване на вечерния ми час. С ръка на сърцето мога да призная, че от тези наказания изобщо не съм се получил. За сметка на това се отразяват на приятелството ти и ти изиграват лоша шега за в бъдеще. Едно на ръка, че може да станеш асоциален, второ - след като получиш свободата те избива на свободия и си като отвързан. Всяка вечер купон, всяка сутрин махмурлук, всичко за единия "мъжки полов орган".
А авторката като й премахнат вечерният час чак като стане студентка хубаво ще се изучи. Така ще се изучи, че ще си затрие студентските права още първия семестър и покрай тях и девствеността докато е в нетрезво състояние. Да не говорим, че като я възпитават да е момиченцето на мама и тати ще се озори да изгради здрав характер.
И още нещо. Точно това, че е на 15, е причина да излиза до по-късно. Вие ли ще й върнете безгрижните години, през които не е могла да се забавлява? Не ми казвайте, че може да се забавлява достатъчно и до 9, защото това е много далече от истината. На тази възраст купона става вечер.
Хайде, като не е работа да се излиза на 15 след 9 часа, да пишат тук всички тези, които са нямали вечерен час тогава и не ги е сполетяло злощастие. Имам предчувствие че ще сме достатъчно много.