Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
mimsssssss не се хаби скъпа моя Когато и ти имаш деца като те докарат до някое друго притеснениице ще си на друго мнение. Аз лично не ходя по дискотеки,кафенца нам к`фо си .. да се правя на важна кифла и да се прибирам в 1 2 часа през нощта пияна до козирката .... Просто си замълчи по тази тема ,защото като гледам не си много здраво мислеща Айде със здраве!
ами само ще обясня, без да споря:
от 14 годишна живея сама по стечения на обстоятелствата. Винаги когато излизах се обаждах на майка си по телефона, като се прибирах също. Нито пия, нито пуша. Дискотеки - в момента рядко, защото уча за изпити. Доста здравомислеща съм. И аз вече НЕ ходя по кафенца, гостита, заведения като цяло, просто защото времето ми мина. Някъде около 3 години (15-17) си ходих където исках, имах всестранни интереси - книги, спорт, музика... живях добре, винаг стм взимала стипендия, била съм сред първите в класа (не най - добрата, но по малко от 5,80 съм нямала, просто математика и физика не ми вървяха). Здраво стъпила съм на земята, имам сериозна връзка, и се радвам че съм имала родителка (как звучи само, говоря за майка си), която ми е имала пълно доверие, с което не съм злоупотребила. Никога не бих я излъгала примерно на гости съм, а аз да съм в кварталната кръчма. Но ако тя ми казваше на 15 години да се прибирам в 19:00 (какво авторката), ами изобщо няма да я слушам, от едното влязло, от другото излязло. А деца дай боже да имам, доверие ще съградим още в ранна възраст, така че да не пише теми на 12 бременна ли съм, нито пък на 16 съм и мама не ми дава до 18:00 да стоя в парка...
надявам се разбра смисъл, има средно положение, премирението е за пстотоватите, които нямат собствено мислене