Аз имам същия проблем с вечерния час.На 15 съм.Наскоро 2 дена подред се прибирам 11:00,11:20 и си имам много сериозни проблеми с майка ми, а имайте предвид, това че миналото лято съм бил до 1,2 часа навън...Просто тази година с оценките сгафих малко и ето до 10 часа да си си вкъщи.Я си посмислете малко.
Събирате се 10-15 човека и ще играете на нещо супер готино.И се разделяте, вече е 8:30,9:00.Почвате да се потите от несигурност "Сега дали ще се прибера навреме, какво ще кажа на приятелите си" .А гледате как и пишлемета 97,98 година стоят и нищо им няма.Става 10 без 15 или ще измислите някакво тъпо оправдание, или ще сте свършили с играта.Ако не сте почва мисленето и не можете да се отпуснете изцяло.Просто някой родители живеят в 20 век, колкото и банално да звучи.Майка ми постоянно ми повтаря "Аз също съм имала вечерен час като малка, даже и до по-ранно", а аз и викам "Е аз да не съм ти, пък и времената са различни" и почват караници много.Накрая настъпва нейното, защото няма начин да се говори с нея.