.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    mimsssssss не се хаби скъпа моя Когато и ти имаш деца като те докарат до някое друго притеснениице ще си на друго мнение. Аз лично не ходя по дискотеки,кафенца нам к`фо си .. да се правя на важна кифла и да се прибирам в 1 2 часа през нощта пияна до козирката .... Просто си замълчи по тази тема ,защото като гледам не си много здраво мислеща Айде със здраве!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Аз съм горе долу съгласна с mimsssssss.При положение,че в 9 е почти светло да я наказват....Поговори с тях да ти имат повече доверие...
    И аз мисля,че трябва да започне да им се противопоставя.Повечето родители са такива,каквито ги ''свикнеш'' да са.Ако цял живот ги питаш за нещо,после все ще се налагат...
    Шофирай разумно - стигни жив!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    mimsssssss не се хаби скъпа моя Когато и ти имаш деца като те докарат до някое друго притеснениице ще си на друго мнение. Аз лично не ходя по дискотеки,кафенца нам к`фо си .. да се правя на важна кифла и да се прибирам в 1 2 часа през нощта пияна до козирката .... Просто си замълчи по тази тема ,защото като гледам не си много здраво мислеща Айде със здраве!
    ами само ще обясня, без да споря:
    от 14 годишна живея сама по стечения на обстоятелствата. Винаги когато излизах се обаждах на майка си по телефона, като се прибирах също. Нито пия, нито пуша. Дискотеки - в момента рядко, защото уча за изпити. Доста здравомислеща съм. И аз вече НЕ ходя по кафенца, гостита, заведения като цяло, просто защото времето ми мина. Някъде около 3 години (15-17) си ходих където исках, имах всестранни интереси - книги, спорт, музика... живях добре, винаг стм взимала стипендия, била съм сред първите в класа (не най - добрата, но по малко от 5,80 съм нямала, просто математика и физика не ми вървяха). Здраво стъпила съм на земята, имам сериозна връзка, и се радвам че съм имала родителка (как звучи само, говоря за майка си), която ми е имала пълно доверие, с което не съм злоупотребила. Никога не бих я излъгала примерно на гости съм, а аз да съм в кварталната кръчма. Но ако тя ми казваше на 15 години да се прибирам в 19:00 (какво авторката), ами изобщо няма да я слушам, от едното влязло, от другото излязло. А деца дай боже да имам, доверие ще съградим още в ранна възраст, така че да не пише теми на 12 бременна ли съм, нито пък на 16 съм и мама не ми дава до 18:00 да стоя в парка...
    надявам се разбра смисъл, има средно положение, премирението е за пстотоватите, които нямат собствено мислене

Град
    Galapagar
    ^^ Пак ще ти кажа! Гледай новините и ще разбереш що се притесняват родителите. И аз да съм и аз ще се притеснявам. В днешно време е друго положението не е това,което е било при теб... Това са годинки напред :]] Знам как стои положението,защото половината ми приятели се прибират по нощите и пият и пушат и к`во ли не.. Все им казвам,че не е редно ,ама като няма свестни родители,които да ги възпитат.. така ще е

Аз имам същия проблем с вечерния час.На 15 съм.Наскоро 2 дена подред се прибирам 11:00,11:20 и си имам много сериозни проблеми с майка ми, а имайте предвид, това че миналото лято съм бил до 1,2 часа навън...Просто тази година с оценките сгафих малко и ето до 10 часа да си си вкъщи.Я си посмислете малко.
    Събирате се 10-15 човека и ще играете на нещо супер готино.И се разделяте, вече е 8:30,9:00.Почвате да се потите от несигурност "Сега дали ще се прибера навреме, какво ще кажа на приятелите си" .А гледате как и пишлемета 97,98 година стоят и нищо им няма.Става 10 без 15 или ще измислите някакво тъпо оправдание, или ще сте свършили с играта.Ако не сте почва мисленето и не можете да се отпуснете изцяло.Просто някой родители живеят в 20 век, колкото и банално да звучи.Майка ми постоянно ми повтаря "Аз също съм имала вечерен час като малка, даже и до по-ранно", а аз и викам "Е аз да не съм ти, пък и времената са различни" и почват караници много.Накрая настъпва нейното, защото няма начин да се говори с нея.

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    с 2 ръце подкрепям Ели. Баси мен и да ме пускаха изобщо да не се прибирам, цяла нощ да си ходя из София където си поискам, ще ме е бъзе. Винаги ме е било бъзе вечер. Знам к'ви откачалки има, особено в моя квартал. Толкова е пусто и гадно, че ме побиват тръпки като закъснея и се прибера в 9:30 по тъмно. Момиче на 15 се разхожда някъде по нощите, кой родител не би се притеснил. Какво ти довере, бе тва не мога да го разбера. Доверието никога няма да ти даде гаранция, че на някой психопат няма да му хрумне да изнасили детето ти или да го пребие или ограби или де да знам още какво. Стига с това доверие.. ;х
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Мен си ме пускат до колкото искам,стига да не е тъмно вече.По принцип се прибирам към 22.00 ии нищо не ми казват.Ама донякъде не ги разбирам тея родители.Как може,детето ти да е на 15 или 16 ии да го пускаш до 19.00 В 21.00 пак не е тъмно не винаги родителите са прави.Зависи от много неща.

Град
    Galapagar
    Хм, аз по принцип сама си определям вечерния час. Предпочитам ако съм някъде по центъра най-късно 9 часа да съм си у нас... Ако съм на долната улица да кажем до 22:30 - 23:00, защото си е доста опасно. Дори момчетата ме изпращат понякога.
    Btw един път като се прибирах от едно заведение в 22:30 (наскоро стана) и видях пред магазина до нас един пияница... Хвана ме шубето доста. o.O Предпочитам да си се прибирам най-късно 22 часа...
    А когато примерно съм казала, че ще се прибера в 20 часа на майка ми и се налага да закъснея, обаждам й се да й кажа къде съм и че ще позакъснея, съответно тя остава спокойна.
    Иначе като бях малко лапенце и седях до 22 часа на долната улица майка ми доста се ядосваше и ме предупреждаваше да се прибирам по-рано, иначе ще има наказания. Оттогава имам навик да се прибирам по-рано... o.O

Град
    Nothing But Love.
    И аз бях така... Горових им всяка събота как ще внимавам ама не не даваха . Трябваше да го запозная с компанията и чак тогава ме пуснаха и аз съм на 15 от София и вече към 10-11
    I used to be an atheist but now, I believe in Sebastian Ingrosso.

И аз си определям вечерният час, защото моите родители имат вяра в мене. Рядко съм се прибирал по-късно от това, което съм казал. Всичко опира до собствен контрол.
    Fly like a butterfly, sting like a bee.
    Muhammad Ali

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Pwnmaster
    И аз си определям вечерният час, защото моите родители имат вяра в мене. Рядко съм се прибирал по-късно от това, което съм казал. Всичко опира до собствен контрол
    Същото e и при мен. Имат ми доверие и не ги предавам. Винаги съм точна и много, много рядко се случва да закъснявам.. ^^

Голям фен
    Град
    Varna
    Ами мен също много ме е яд, че нашите ме прибират в 22:30 и то не за друго, ами защото аз съм на 14, а брат ми на 9 и него го прибират само половин час по-рано в 22ч. и баща ми ми вика "Ти да не си мислиш, че той като стане на твоите години ще го пускам до по-късно.Аз на него му давам, защото го знам, че е тука пред входа и си играе пък тебе от къде да те знам ко прайш и аз съм бил на твоите години не забравай и т.н.,, И всъщност не ме яд, че се прибирам в 22:30, ами че брат ми се прибира в 22ч. пък е 5 год. по-малък.

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Цитирай Първоначално написано от Pwnmaster
    И аз си определям вечерният час, защото моите родители имат вяра в мене. Рядко съм се прибирал по-късно от това, което съм казал. Всичко опира до собствен контрол
    Същото e и при мен. Имат ми доверие и не ги предавам. Винаги съм точна и много, много рядко се случва да закъснявам.. ^^
    +1

Моите родители са хипер пекани Просто .. принципно може да ме питат кога ще се прибера и т.н. но ми имат доверие .. а и има защо .. спазвам си часа , който съм казала , а ако има нещо те ми звънят и аз им казваммм .. просто съм им заслужила доверието ,защото съм си отговорна
    :P Имало е случей когато са ми казали прибирай се .. но все пак ми иматт доверие

на 15 съм.. след 2 месеца правя 16 и миналото лято часа ми беше 10 .. и тогава нямах проблеми.. ама тая година.. дори преди да почне лятото 10 не ми харесваше като час.. помолих майка ми ... тя не ми даде до повече.. и аз почнах да правя на пук.. и като няколко вечери подред се прибрах към 12 тя се отказа.. нито с викане постигаше нещо нито с нищо..и сега просто трябва да и кажа час и тя ме чака тогава.. и трябва да е до 12 де.. но иначе не мисля че начина по който го постигнах е правилния .. но друго не ми оставаше.. и сега само трябва да кажа час.. и тя не се притеснява толкова защото го спазвам .. но ти пробвай да говориш с нея.. 83742838234 пъти по-добре е от караниците

Имаше мнения , които прочетох и доста ме учудиха .. Как човек на 15 години ще се прибира в 21.00 лятото ? Лично аз излизам към 19-20.00 .. топло е и няма какво да се прави навън по рано .. и да разбира се гледам до към 11 да съм се прибрала и то не защото наще казват така , а защото просто така съм решила.. и да излизам със нормални хора .. винаги някой приятел ме изпраща колкото и да не им се разхожда , защото знаят , че съм момиче и малко или много се притесняват.. колкото до авторката.. най - добре ще е просто вашите да знаят с кого излизаш.. сигурна съм , че ако е така ще те пускат до по късно

Повече от фен Аватара на crazybebe
    Ами и аз съм на 15.Принципно вечерният ми час е 22:00 , но ако поискам мога да седя и до малко по-късно.Нямам претенции,часът си ми харесва и си го спазвам,даже понякога се прибирам и по-рано от 22:00 . А към авторката--->опитай се да поговориш с нея и хем да я накараш да се почувства виновна,хем че много искаш това и да й го покажеш. Успех !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си