Здравейте.Та значи на кратко: в класа ми има едни педерасчета, които са хипер, хипер смешни отстрани, но самочувствието им хвърчи нагооре нагоре в небесата.Ок.Но аз и моята приятелка-Ели открито си им казваме, че ги мразим и затова те постоянно интригантстват.. "те пият брезър в час, те питят пит бул в час, те ядат в час, те ни удрят с шишето" да, пием понякога и ядем, но когато те го казват не е така ;д днес например в рисуването, тъй като те седят зад нас, взимаха моливи [!!!] и ни ги РЪГАХА под подмишниците |(|(|(|(|(|( след това МИРИШЕХА моливите и се правеха, че умират смешна му работа, чувствах се сякаш съм влязла в 4 клас.. Сериозно, писна ми от тъпите им лъжи за нас, интригантства, заяжданя.Дори днес, когато си тръгвахме единият от тях нещо пак ме дразнеше и аз без да искам го ударих в зъбите и той ми удари ЮМРУК в лицето.. до окото.К'во момче удря момиче.. педерас нещастен.Та.. моля ви, кажете ми как да им го върна.Знам, че на злото отвърни с добро, но не ми пука.Просто ще правя като тях и ще интригантствам, обаче съм зацепила с идеите хора, моля ви, сериозно писна ми от тях, мога да настроя цялтото даскало срещу тях, но просто няма да има смисъл, защото аз познавам 90% от хората в даскало, а те само тези от класа ни |( пффф.. моля ви, не съм някоя надута, превзета кифла..
Идеи?