- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за Всичко /вол. 33/
натиснал съм н-то вместо р-то, голем прасПървоначално написано от InnoraX
Но наистина, как ли човек дето живее в англо говоряща държава от както се помни и учи в англо говорящ университет ще знае повече от некво си селянче от България...
![]()
ПС: Аз не си превеждам Английския на Български, аз мисля на английски и превеждам на Български!
Аз се чудя само как са те приели в такъв университет при положение, че си толкова неграмотен. Сигурно мама и татко държат 5 банки и взимат по 5 хиляди лева месечно...Първоначално написано от Nakadah
А ако разбираше толкова много английския, нямаше да се хвалиш толкова.-ФАКТ, а когато фактите говорят и боговете мълчат.
За Мен Ти Не Струваш.
+това аз уча англ. от 8 години, 2 от които в америка, така че въобще не ми се хвали, че си в някакъв залухарски университет.
Първоначално написано от InnoraX
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
селяка не пада по гръб а?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ФАКТ! СЛЕД КАТО ТИ ГО ОБЕСНИХА КАТО НА ИДИОТ ТИ НЕ МОЖА ДА СИ СЛОЖИШ АВАТАРА!
ФАКТ! СЛЕД ЦЕЛИЯ ТИ ПОДПИС Е ГРЕШЕН!
ФАКТ! НАЩЕ НЕ ЗИМАТ 5 ХИЛ ЛЕВА, ТЕ ЗИМАТ ДОЛАРИ И НЕ Е ТВОЯ РАБОТА КОЛКО ЗИМАТ!
фАКТ! СТАВАШ И ВЕДНАГА НА КОМПА, ЗАЩО ЛИ? ЗАЩОТО ТОВА Е ЕДИНСТВЕНОТО МЯСТО КЪДЕТО МОЖЕШ ДА СЕ ПРАВИШ НА ВЕЛИК!
ФАКТ! ПО БЪЛГАРСКО ВРЕМЕ СИ!
ФАКТ! АКО БЕШЕ В АМЕРИКА, НЯМАШЕ ДА СЕ ФУКАШ!
ФАКТ! ЗАУЧЕНИТЕ ФРАЗИ ВСЕКИ ГИ ЗНАЕР
ФАКТ! ТИ СИ ЗЛОБЕН И КОМПЛЕКСИРАН
Живей си в мечтите, на никой не му дреме!
А после аз съм бил злобенДа прав си, не е моя работа колко взимат вашите, но ми е много интересно Ти кога и какво си постигнал, че да ми казваш дали аз се правя на велик? И както на мен не ми е работа колко взимат вашите, на теб не ти е работа къде,кога, какво и защо правя. Относно влизането ми във форума сутринта, правя го защото ми е приятно, но не и когато има утрепки като теб, които да седят и да злобеят. И ти казах, Не намесвай аватара ми, това е прекалено долно, дори и за теб. Ето това е ФАКТ
И си призна че е сутрин а? А иначе живееш в Америка? Само да ти кажа че тука в момента е вечерПървоначално написано от InnoraX
![]()
Ето че пак не си ме разбрал. " Две от които в Америка" да съм казвал, че в момента съм в Америка? Явно не, поне аз самият не си спомням.Първоначално написано от Nakadah
спама продължава![]()
селото се опитва да се оправдае
и аз това се питам за инораксПървоначално написано от Metal
ако го нямаше него, щях да си умра от скука
много хора ако ги няма ще мрем от скукаПървоначално написано от Nakadah
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
преди 2-3 години кво яко беше.... на ден имаше по 5 нови иноракса...Първоначално написано от golf_5_r32
Тогава правех по 300 поста на ден![]()
Така и не каза закво са ти баннали стария акаунтПървоначално написано от Nakadah
![]()
Така, писна ми да се занимавам с теб.Първоначално написано от Nakadah
1во - Обиждайки на селянин, показваш своето ниско интелектуално ниво, показваш слабост, че не можеш да намериш думите с които да ме "сдухаш"
2ро- Такива пикльовци като тебе са ми най-смешни, мама и тати дават кинти, пращат те по университети и къде ли още не, но от тебе НИЩО няма да излезе, защото и в Оксфорд да отидеш, няма да постигнеш нищо, защото си разлгезен келеш.
3то- Присмиваш се за аватара ми, защото това е единствения начин, да покажеш че не мога да се справя, но няма значение. Не ми трябва аватар.
4то- Като гледам колко се перчиш ми е ясно колко знаеш, и какво си постигнал- 2х Нищо
5то- С такъв дребнав характер никога няма да станеш Някой, ще си останеш залухарчето от " университета ", големия самовалко, много знаещия.
6то- 100% съм сигурен, че ако родителите ти не наливаха хилядите долъри годишно, никой нямаше да те търпи, такъв дребнав, заядлив, аругантен.
7мо- Ти си въздух под налягане, само се хвалиш но главата си залагам че нищо не знаеш, колкото до английския, научил си някъкво си Hello и Goodbye и вече а-у вижте ме аз кой съм. Ти си никой, и никой ще си останеш.
8мо- Нито ме знаеш, нито ме познаваш, не си ти този който да определя аз какъв съм ясно?
За да ти покажа, че съм по-разумен ще ти кажа едно единствено нещо:
Разглезено, глупаво, самонадеяно, наивно мамино детенце.
Аз смятам този коментар за прключен, пък ти пиши каквото си искаш, от такива като теб никога няма да се засегна.
за // Nakadah
и на мен ми е онтересноПървоначално написано от Metal
Ентусиазиран НЕпукист™
момчето сигурно е поетПървоначално написано от lenito_sf
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
Тук съм.Досега пращах СВ-та за работа на един приятел на вуйна ми . . затва ме нямаше.Първоначално написано от Metal
Вчераа . . нищо особено.Излязох малко преди даскало,после в даскало нищо интересно . . кефех се,че имах само 5 часа и излязох и след тва . . та се видях с няколко човека.Снощи съм заспала докато съм гледала Хаус . . добре,че ми звъннаха да ме събудят към 11.30.
Много мразя да заспивам . . свикнах винаги преди тва да си пиша с един човек. ;d
Ти какво прави вчера ? :]
Нека силата бъде с теб млади InnoraX.
Амин!
имаше 1 тема дето такъв като иноракс беше написал нещо и казах 2 думи, но тези 2 думи бяха цитирани от всеки в продължение на 12 странициПървоначално написано от Metal
+ много други неща....
Супер. Вчера явно си била изморена, а?Първоначално написано от iveetyy
![]()
Аз вчера имах 7 часа, посещение до болницатасл. музика и дрънках на китара. Не е кой знае какво
![]()
Пресвети цимент! суперПървоначално написано от Nakadah
![]()
за да напише такъв ромен наистина трябва да му е много зле..Първоначално написано от lenito_sf
![]()
![]()
та тка.. приятно училище, работа, тъпеене на всички .. и сбогом от мене![]()