- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за Всичко /вол. 33/
Ти какво прави днес?Първоначално написано от iveetyy
![]()
Така е...Първоначално написано от lenito_sf
Аз сл. музика.![]()
Ами повярвай ми това е болезнено също. Пробвай и да го риташ зад капачката. Смятай че ако уцелиш на правилното място онзи може и да не може да ходи 1-2 седмици. И тва съм го правил и усещал
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Дефенирай зад капачката. Във сгъвката или под нея?Първоначално написано от DaemonBoy
Видях се с гивъра . . после в даскало скучах . . поне,незнайно как,днес мина бързо . . после се отдадох на релакс вкъщи.Почетох малко и седнах на компа . . нищо особено. ;d Ти ?Първоначално написано от Metal
Гледах филм във часовете. Сл. музика. Драсках малко във тетратката рисунчици и така. Като изключим боя и останалото мина добреПървоначално написано от iveetyy
.
Нали чтвъртъците минаваха бавно?![]()
Guess who's back, back again. Shady's back, tell a friend. . ;dПървоначално написано от ByK
Що ли не взема да лягам![]()
Успехът ми не е моментен, винаги съм конкурентен.
Хе - хе - хе. Малко класика. http://www.youtube.com/watch?v=WT1LXhgXPWs поздрав. Клипа ще ви забавлява....
![]()
Този явно беше изключение . . ;дПървоначално написано от Metal
Damn , затрила съм си сребърната гривна . . ш си затрия някъде главата. |(
Точно в сгъвката. Ако му уцелиш сухожилието край. Само внимавай да не вземеш наистина да му го скъсаш че тогава става наистина лошо. Също мога да те съветвам и още един удар. Сравнително лек в челюста пред ухото дето е точно. Само леко да му я разместиш. Също така ритник в диафрагмата, но там е рисковано.
Този ме плашииПървоначално написано от Metal
![]()
Aйде лека ви нощ от мен![]()
Успехът ми не е моментен, винаги съм конкурентен.
Май.Първоначално написано от iveetyy
![]()
Под затрила загубила ли имаш напредвид или затрила някъде у вас?![]()
Лека нощ. :]Първоначално написано от uMnePaToPa
Лъчо , легнах си снощи с нея на дясната ръка . . поне така си мисля . . и се събудих без нея . . а може и още вчера да е паднала някъде , никва идея.![]()
Ооо сетих сеПървоначално написано от DaemonBoy
А колкото до това със меюста... Веднъж го нацелих малко по силно и ония един месец фъфлише
![]()
![]()
Еми Лъчи ти това което знаеш ти стига. Ако вече за поваляне не само с удари е възможно. Стария номер с крака зад неговите два и го буташ винаги работи стига да го направиш бързо. Извиване на ръката, натискане на китката към ръката, аа и да не забравяме стискане на рамото точно в мястото между ключицата и мускула.
Коя от дваматаПървоначално написано от iveetyy
. ТНоя дет крещи или печения вокал? http://static.blogcritics.org/09/07/...d-sister-1.jpg
![]()
![]()
![]()
Аз те приех..Първоначално написано от lenito_sf
![]()
Случва ми се подобно понякога със пръстена миПървоначално написано от iveetyy
![]()
![]()
Тоя дето крещи в началотоо . . направо ме разбииПървоначално написано от Metal
![]()
Песента натам е яка иначе. ;d
Толкова бой съм ял като по малък... Мислиш че тези класики не ги знамПървоначално написано от DaemonBoy
![]()