- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за Всичко /вол. 33/
Как си се кривила сигурно..![]()
Вафла..
Супер, ти ?Първоначално написано от BassFanatic
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
пфф майтап си мислиш ти, супер много ми трепери лявата ръка като се лакирамама пак добре се получи
![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
Е що не каза на някой друг да те лакира...Първоначално написано от KpucmuHa
![]()
Вафла..
не обичам други хора да ми се занимават с ноктите или косата
откачам някой като ми пипне косата![]()
ахх ако имах 2-3 леви ръце да си ги лакирам щях да си ударя дупето в тавана![]()
![]()
Аз пък много обичам да си играя с коси, супер ме кефи![]()
доставя ми удоволствие сякаш ...![]()
Вафла..
За косите ми позволявам само да не я превърнат в гнездо като си играят, но за ноктите немога с лявата, но не искам някой да ми прави откачам![]()
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
сложих безцветен, сега остана само да успее да изсъхне без да го развяляяятака че, най - вероятно след малко ще ми четете ядосаните постове, как съм му ебала мамата
![]()
Първоначално написано от KpucmuHa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не е смешно, винаги така става
вече съм се лакирала и докато чакам да изсъхне му таковам таковата![]()
![]()
напускам вии, чао![]()
стискайте палци да остане здрав, че ще ви надувам главите после![]()
Айде чао ви.![]()
Вафла..
смея се, защото съм същата докато изсъхне не остава и следа от него, само харча лакове, лакочистители, незнам си квоПървоначално написано от KpucmuHa
![]()
![]()
![]()
оо... Габи здрастиПървоначално написано от evalongoriq
![]()
Супер сме, ти как си?Първоначално написано от BassFanatic
как сиПървоначално написано от Sibel1990
![]()
екстра, ти как си, ко праиш ??Първоначално написано от evalongoriq
![]()
Еми един познат, днес мина и ми остави флашка с 4гб хардстайл и хардтехно, ако търсиш нещо от този сорт само кажиПървоначално написано от BassFanatic
![]()
почивам си,че съм уморена,тиПървоначално написано от Sibel1990
![]()
еми така нещо полудявам тука...Първоначално написано от evalongoriq
хмм... аз трябва да ставам Чао ви![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.vbox7.com/play:4bcf9357
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)