- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за Всичко /вол. 33/
Първоначално написано от MaLty
![]()
Успехът ми не е моментен, винаги съм конкурентен.
къде се буташ ти.. като е направил такава тъпа грешка.. ще кажа ест, няма да си тряа като теле.Първоначално написано от InnoraX
.. не "лазя", изказвам позиция за грамотността му.
за цитатите тряа се научи щот ше го баннат за много спам.![]()
Тц, и да се опитвам да помагам пак съм зла.. малей.. няма говоря вече.. край.. ае.. Живи и здрави.![]()
ООООО да аз забравих че като не ти харесвам гадната кола съм злобен комплексар да прав си страшно много се комплексирам от такива като тебе.... направо вените човек ще режа ....... я се осъзнай не виждаш ли колко си жалак като се заяждаш със всеки не знам кой какъв е повече ти ми приличаш на такъв ...Първоначално написано от Nakadah
![]()
http://www.vbox7.com/play:4bcf9357
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
Филми някви..
Успехът ми не е моментен, винаги съм конкурентен.
Я ве върни малко на задните страници и прочети какво съм ти казал...Първоначално написано от hlopar
ХейПървоначално написано от iveetyy
Тука пак със техните кавги...Ти как си? (:
аз..да. Поне до 12 съм тука.Първоначално написано от Metal
![]()
Иве.как си?
![]()
Окей. помислих че се разсърди и че ставаш...Първоначално написано от lenito_sf
Пък к`во толкоз ся? Поне да се научат да пишат....
Да си призная подкрепям Накадах....
не ми се расправя сега с още ..... оставям ви сами да се карате.Първоначално написано от Nakadah
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
Найс бобър *нали е бобър ? ;d* :]Първоначално написано от Metal
Видях,че пак стават някви кавги . . не ви ли писна ? ;d
Странно добре съм.Някво . . цял ден ми беше весело. :]
Ти как си ?
Лени , ^^ ето как съм.Ами ти ?
Бобър би трябвало да е. Ама го използвам вместо мечока във скайпПървоначално написано от iveetyy
.
И аз се чудя от време на време...
Супер.
Бивам. Какво правиш?
не, тука съм.. просто няма да говора.Първоначално написано от Metal
Смис' да си трошат главите.. Но няма да приема да се наричаш християнин.. да имаш 10 години и Господ да не може да напишеш.. тва е мега неграмотното.
![]()
оставяй ни, но ще ти кажа защо точно си комплексиранПървоначално написано от hlopar
защото живееш в неква скапана баракуда(апартамент) и нямаш кинти дори да си купиш нови дрехи като хората, толкова си мързелив(както и ваще) че дори не искаш да се потрудиш малко и чакаш всичко на готово, също така само се оплакваш колко е зле държава и пред тебе седи някъв дето може да си позволи каквото си иска, и понеже си тъпо селянче ти веднага почваш да "Hate" и да злобееш...
Не се тревожи, не очаквам да си признаеш, нито да се промениш...
Първоначално написано от uMnePaToPa
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Ахъ. ;дПървоначално написано от iveetyy
Ми добре съм аз.. и мене ми беше весел деня.. правих много снимкиии ^_________^ и тка..
ти ко праи неска.. ся ко праиш.. абе обичайното ;дд ((:
Знам... Еми поне говори със нас.Първоначално написано от lenito_sf
ти си бурята в сърцето миии![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
хъх.. теб иииии тебПървоначално написано от Metal
.. а и Ивето.
, говоря. ((:
Все по смешен ставаш не ме знаеш кой съм от къде съм и какъв съм......Първоначално написано от Nakadah
Абе пич, я кажи ти има ли някой, който за теб да не е " жалко, злобно, селянче " ? Като гледам, това ти е мнението за поне 3ма човека...Първоначално написано от Nakadah