- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за Всичко /вол. 33/
Чакай InnoraX нека го оставим искам да видя какви глупости ще напише тоя още явно след 12 онова в главата му е в застой ....![]()
http://www.vbox7.com/play:4bcf9357
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
Пратете ми части за ботаническата градина у фермата![]()
Какво да го оставя, писна ми да го гледам да се заяжда, с когото му падне, защото му е кеф.Първоначално написано от hlopar
![]()
Чакай, чакай малко. Тази сутрин не се ли съгласявеш със него и не му ли викаше че нищо не е станало?Първоначално написано от InnoraX
От тука излиза че само си се правел и че си се мазнел...
![]()
утре сутринта.. тоест към 2 на обяд ме подсети пиле..че са не ми се влизаПървоначално написано от ByK
![]()
![]()
![]()
е аз няма да съм тука ,че ше ходя сиг навънкаПървоначално написано от lenito_sf
![]()
напиши си го на челото![]()
![]()
![]()
това беше само докато си намери компания която също да не ме харесва защото им казвам истината в очите...Първоначално написано от Metal
Ценно качество което никой не оценява
ше си залепа беуежка на монитораПървоначално написано от ByK
![]()
къде ше ходиш ти мъ.. в тая жега![]()
![]()
Бтв къде са Лили и Яни бе, от 2, 3 дни не съм ги засичала тука.![]()
Ми то май илиза че е точно така....Първоначално написано от Nakadah
Направил 3000 мнения (80% спам, 20% полезни) и вече на шеф ми се прави. Не знаех че мненията те правят велик. Аз може да съм с малко мнения, но не съм седнал да се правя на велик, доколкото виждам и БасФанатик-а не се прави на недостижим, просто се опитва да покаже, че и той е някой. Ама " шефчето " веднага трябва да му се заяде. От няколко дена съм тука и вече не мога да го гледам... правете си изводите за новодошлите, колко им е приятно, да дойде някой си и да започне да се заяжда.Първоначално написано от Nakadah
е в една кафене,после билярд и към вечерта по улицитеПървоначално написано от lenito_sf
![]()
![]()
Не просто не ми се занимаваше да се карам с него, докъто пак не си отвори безгранично голямата и заядлива уста. Не се мазня на никой ок?Първоначално написано от Metal
няма да кажа нищо, няма да кажа нищо, няма да кажа нищо, няма да кажа нищо . . . .
ко има цоцеПървоначално написано от lenito_sf
![]()
![]()
Брой до 10Първоначално написано от lenito_sf
. И дишай дълбоко.
Хай . Как сме?Първоначално написано от WrongLife
ееее.. кви плановее, а аз само бира ше пия и ше се мотая по улицитеПървоначално написано от ByK
.. ама и ше снимаааам ^_____^
![]()
![]()
искам снимка с тебеее.. кога ще идвате на мз бееПървоначално написано от lenito_sf
![]()
![]()
![]()
Във момента не съм във състояние да почна да ти търся старите постове за да видим дали не е така...Първоначално написано от InnoraX
Просто така изглеждате смешни... Извинявам се но във моите очи наистина изглежда така...
хай.Първоначално написано от WrongLife
![]()
Чоче, нищо.. говора си тука сама..![]()
![]()
Идея за всички вас!!!
Направете тема: АнтиNakadah-тема
там можете да ме обсъждате и да се правите на велики и интелигентни...
след малко така ше заброя обаче, че . . .Първоначално написано от Metal
![]()