- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за Всичко /вол. 33/
главата ме заболя вече,ставам..айдее![]()
а пък любимката ми (харесах си едно мичи,тая дет я измамих да ми даде да я обарам иначе няма и върна дрехата) кат беше по сутиен и по едно време го разкопча ама се отказа да го махаа![]()
![]()
![]()
![]()
ако беше пияна щеше го направи сигурно
![]()
![]()
Аз също ...Първоначално написано от evalongoriq
Чао![]()
Ти с какви се събираш ..........Първоначално написано от plamba95
![]()
http://www.vbox7.com/play:4bcf9357
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
Бе бивам, тъпея в нас.Ти как си?Първоначално написано от iveetyy
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Биваш ? Нещо не е наред или..;?Първоначално написано от Metal
Днес беше дълъг ден . .
Първо ходих да си плащам телефона , после с едни приятелки висят докато те се оправяха да ходят после в един клуб , после ходих до баба ми . . след тва с една друга компанийка се разходихме от единия до другия края на Западния парк.Беше фън. :] Даже се пръскахме и с вода . . ;д Много обичам такива разходки . . само ако имахме малко повече време ама . . 3 часа пак горе долу стигнаха. xD
Сега слушам музика и пиша тук там.
Ти какво прави днес и какво правиш сега ?![]()
представям си какъв страстен мустакПървоначално написано от plamba95
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
зе ми думите от клавиатуратаПървоначално написано от Metal
![]()
![]()
Маринеле изтрещели первезници идеално се вписах в компанията(според тях)
В скайп няма , но тук има.Първоначално написано от hlopar
![]()
ти ако знаеш кфи яки бяхаПървоначално написано от golf_5_r32
![]()
![]()
Супер съм,кефя се на дена днес . . беше фън.Ти какво прави днес ?Първоначално написано от DaemonBoy
![]()
А Иве аз на теб ти нямам скайпа. Я пиши на ЛС.
Абе Пеше кво толкова злобееш?![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
може може да кажем, че ти вярваме с МаринелПървоначално написано от plamba95
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
Ти не знаеш значението на това някой да е истрещял да ти се е случвало от прозореца на автобуса да видиш 2ма в кола 1ния да е с бележка на която да пише ПОМОЩ и да се моли от колатаПървоначално написано от plamba95
![]()
Come feed the rain 'cause I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust
Yeah, feed the rain 'cause without your love my life ain't nothing but this carnival of rust ! (rain)
СъгласенПървоначално написано от iveetyy
И компа ми се бъгна ще го ресна
![]()
Копеле казах ти да не се плашиш толковаПървоначално написано от hlopar
ама определено оня шофьор на автобуса гледаше странно
![]()
![]()
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
вече и аз не знам.Първоначално написано от iveetyy
еми ела тука, за разходки цял ден няма да ти стигне.
Бях си у нас цял ден. Гледах филм. сл. музика. Свирих на китарата. Нищо особенно. Как спа? Бръскали сте се със вода? било е мн. яко сигурно.
Аз имам скайповете на малко хора . . е са ще ти пиша.Първоначално написано от DaemonBoy
Мъро , моят комп сам се ресва по принцип . . няма нужда да си правя `огромното` усилие. ;d
И моя го може по принцип ма знае че ще го бия отново и не прай такива работиПървоначално написано от iveetyy
![]()
Той шофиора се стресна повече от менПървоначално написано от golf_5_r32
Жалко че късно се сетих за бележката
![]()
ооо да даПървоначално написано от hlopar
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
Тоест . . ако ти се говори , I`m here. :]Първоначално написано от Metal
Съмдей може и да дойда на разходка. ;d То и тука има супер яките места.Много им се радвам , особено на някоя по-висока поняка и пред теб гледката о.О . . днес бяхме на такава . . само слънцето да не ми пречеше да гледам , но не се оплаквам. ;д
Кой филм си гледал ?Поздрави на китарата от мен ! ;d
А за водата . . шишето стоеше в мен и почнах да пръскам гивъра , при което той ми го върна малко..;d
Как си го стресирал така ? От доста време се мъча да го опитомя моя ама не става толкова лесно. ;/ ;dПървоначално написано от hlopar
Благодаря.Първоначално написано от iveetyy
Ако дойдеш ще те кача на козела. Вижда се цял Казанлък. Много е красиво. Китарата ще я поздравя :д . Реквием за една мечта.