- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Кленбутерол
това го знам но ми трябва примерна пирамида а диета и тренировка си4ко е 0к но ми треа примерна схема за приема на клен ... по колко милиграма или по колко таблетки на ден и тва е си4ко е зето ве4е само ми треа схема
с кленбутерол не се отслабва ! такова животна като стоя в фитнеса по 10 часа няма ! щом свършат упражненията свършва и тренировката или правиш всяко упражнение по 15 минути по няколко пъти или между сериите ходиш да гледаш сериал![]()
Първи цикъл ли ти е? Ако да много внимавай!Щот може и да пукнеш ако предозирашпраиш така
ден1-1хап
ден2 1хап+1хап
ден 3 - 2хапа+1
ден 4 - 2хапа +2
ден 5 - до 14 - 2+2
ден 15 - почивка
ден 16 - почивка
ден 17 - 2+2
ден 18 - 2+2
ден 19 - почивка
ден 20 - почивка
до ден 50 редуваш 2 земаш 2 пропускаш 1 прием 30 минслед хранене сутринта втората преди 2 часа на обяд пак 30 мин след прием на храна! Ако пропуснеш доза би му майката и не наваксвай!+тва след 2 часа не го вземай щото пречи на съня! И без кардио едва ли ще има осезаем ефект!
п.с сорка за писането ама бързам
Я кажете какви са страничните ефекти от това![]()
То ко беше толкова безвредно , на тая цена никви фетбърнъри и Лкарнитини нямаше да има![]()
Треперене , агресия , безсъние, сърцето ти тупти все 1 ще изкочиПървоначално написано от TheManTheLegend
разбирасе ако превишиш доазата попринцип не е толкова страшно малко агресия ти идва и безсъение друго няма
и то не е за отслабване като л карнитина
и доколкото разбрах е лекарство за асматици попринцип
+треперене на пръсти!
ДА лекарство за астматици отпуска гладките мускули.
За мен по-добър избор е стромба + т3/4![]()
като казах треперене имах предвит ръцете пръстите ... не е толкова фатално ще го изтърпиш не ти вреди на дроба или на друг орган нито протектори трябват общо взето безвредноПървоначално написано от fatrat
но с него кг не се свалят ! не съм го взимал но така казват
Пичове ся ше ме зарибите са назобя![]()
Ама още съм малък и ма е страх![]()
Ако си над 16 няма страшноМакар пубертета при момчетата да завършва по-късно не е проблем химията ,ако е взета както трябва.
И аз съм малък и ме е страх ,но и нямам такива проблеми ,че да зимам клен.Но като цяло се колебая между клена и стромба+т3/4 ,но ме е страх за хипофизата ми!
този кленбутерол сравнение с другите е безобидна работа не ти трябват протектори не вреди на черния дроб едното треперене ще се изтъпри според мен докато го взимаш ( ако не шофираш ) пък ефекта сила издражливост малко маса
По принцип го има ,но братовчедка ми е фармаколог и казва ,че неможе да се даде без рецепта! По-добре от anaboli dot eu и да се избере не бълграски по възможност!
awe WTF 2 нали мн разбираш за кво се използва клена ве ??? то4но тои предизвиква терм0генеза ти ко мисли6 да ка4ваш мусколи ли с негу мн се бърка6 ... просто az в залата кату си напрая 1 серия прая 1 мин то4но по4ифка ... и преди трен и след трен по 1 4ас патека общо 0... така 4е нз . fatrat мерси много братле ... 6те по4вам от утре или петък 6те ти пи6а на ЛС ако има не6ту
и преди фитнеса имам поне 4 4аса лека атлетика ...
На бас че се използва и за качване орефеляване но не и сваляне ... това са митове и легенди и от стромбата си мислят хората ,че отслабват но не е така нали много знаеш бе ? 20 кила искаш да отслабва с кленбутерол поинтересувай се малко има форуми специално за фитнес !Първоначално написано от pecata9994
еми WTF2 то4но това направих и полъ4их отговор клена сас диета и крадио то4но служи за сваляне не ка4ване ... сас клена свалях примерно 10 кила и от тия до кила си ка4ил кам 2-3 мусколи ... и е безвреден едно треперене 6те го пр0стиме ако треа няма се ка4вам в колата 1 месец голяма работа ... т1км0 зех книжка голяма работа 6те из4акам о6те малко ... :Д
има г0 в аптеките зел сам си ве4е 2 0пакофки по 50 таблетки по 2 мл грама ...![]()
![]()
Първоначално написано от pecata9994
ako se kombinira s gainer e za poka4vane ne za svalqne
ако си зел на софарма си се цакнал!Първоначално написано от pecata9994
иначе струва 4-5 лева
защо ако има ефект ..Първоначално написано от fatrat
като цяло български работи= на нищо хубаво,но всеки си избира![]()
Ако се комбинирал с гейнър щял да качва дрън дрън. Ако го комбинираш със 5000 калории на ден и без гейънр ше качиш нали се сещаш
И това "не сваляш, само орелефяваш" как става, къде отиват мазнинките![]()
Това с треперенето от какво се причинява? Ако е нещо със сърцето или нервната система не е на добре...
дрън дрън имаше един пич 92 кг взимаше го беше станал 93,94 но много по добре изглеждаше без да е свалил от него стегнал в областа на корема и т.н. свалянето са митове и легенди от кленбутерола да сърцето тупка мн силно така казватПървоначално написано от TheManTheLegend