- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Кленбутерол
има един бг креатин на нутрим много хора го плюят на мен ми подейства добреПървоначално написано от fatrat
на всеки различно иначе повечето бг неща са шит
И аз първия път като пих нещо беше креатин етил естер на Пауър Фуд, от Плацебо ефекта се бях надъхал яко и дигнах адски много килограмите на лежанка преди няколко години![]()
офф аве филосови влезте малко по4етете из другите форуми ... за какво е стига говори глъпости 4е е за ка4ване на маса ве WTF2 някои земе ти повярва ... да се прецака ... зима се за отславане иии ако е с диета и кардио средно за 1 месец сваля6 10 кила и от тия 10 си ка4ил кам 20% мусколи така 4е нз кви глупости дрънкаш 4е е за ка4ване на маса за ка4ване си земи един метан сас креатин и геинер и се кефи ... неее да ми дрънкаш глупости тука мн нервят такива кату тебе :X se много знаи6 а си некво малко недорасло лапе ... може и аз да не сам мног0 голям но сам зимал метан знам кое за кво се използва ... iskah да опитам не6ту ново а те такива кату тебе развалят кефа на 4овек
fatrat защо да не си зема на БГ фирма ... моя ве4е го няма :Д :Д :Д в4ера го продадох на едно боксиор4е дету го карат да сваля мн кг а му искали рецепта в аптеката на мене не ми искаха никва рецепта напрао го зех и му го продадох за 2на цена ... кажи на коя фирма да зема ... toq беше на СОФАРМА
Първоначално написано от pecata9994
Абе лапе щи еба пичкава майчина с кленбутерол не се сваля това са митове и легенди както стромбата ! цялото ти тяло се състои от 99 % масзнина и ми говори ... 20 кг искал да сваля с кленбутерол я влезни в форума на бб теам или фитнесбг и пусни една тема за кленбутерол и кажи , че ще сваляш с него и по точно 20 кг хахахах нещасник кви глупости ми дрънкаш метана е токсичен за черния дроб кленбутерола не е
abe gei4e smotanooo to4no klena i strombata sa za svalqne we gledal sam temi si4ko ... ти кату иска6 си ка4ваи маса с клена да те видим за 10 год ни6ту няма напраи6 ... педал грозен ! с клена маса 6е ми ка4ва влез малко в форумите ти ве смотаняк ...
Абе помяр влез малко в форумите които ти казах пусни тема да видим кфо ще ви отговорят бе боклук смачкан ! нито с стромба ще отслабнеш това са митове и легенди ! с стромбата също се качва малко чиста мускулна маса 20 кг с кленбутерол ще ми сваля хахаххах нещасник представям си щом имаш 20 кг за сваляне що за стока си !Първоначално написано от pecata9994
нещасник e бащати дет те е родил ве грозник смотан а можеш да питаш маикаси що за стока сам ... аре ти ка4и с метан 20 кила и после ка4и 20 кила маз да те видим как 6те сваля6 ве геи сма4кан ти иба путката маина ... буклук горзен мангал . писал сам в форумите говорил сам и с хора от ФБ дету са професионални билдери а ти си некво нещасно тъпо копеле дету нз сере ли му се ебе ли му се и нз за каква се имаш мърш0 ! то4но стромба + л-карнитин или клен + Л-карнитин се влаля ВЕ ПЕДАЛ ГРОЗЕН ТИ ИБА ПУТКАТА МАИНА ГРОЗНА МАНГАЛ ТЪП ае 6ти иба геи4ету стига писа глупости кату си няма6 на представа кво е ХИМИЯ КЕЛЕМЕ РЯЗАНО
От предния пост най-много ми хареса "нещастник е бащати дет те е родил"![]()
wtf2 малоумен ли си, това че не може да се свалят 20кила с един цикъл клен НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ВЪОБЩЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СВАЛЯ !!!
![]()
Ей педалче ще еба майкати в скапания анус бе помяр ти еба майката циганска проста ти каза за метана не аз с метана се качва само вода бе ти имаш 20 кг за свалаяне не аз нещасник ! нещасния ти баща сигурно са му опраля дулото на някой пистолет в главата за да опъне грозната ти майка пич майкати е толко грозна , че като малка са я хранили с прашкаПървоначално написано от pecata9994
![]()
Ей идиот клена и за качване може да се ползва не само за сваляне ! ако го комбинираш с кардио и там л карнитин много ясно че ще сваляш ! но може да се ползва и за качване а ако го зимаш само няма да отслабнеш това са митове и легенди зависи какво тренираш диета и всичко останалоПървоначално написано от TheManTheLegend
Нещо и на двамата ви се е отразила зле химията, очевидно...
Нях нях нях, те затва всички асматици с тежка форма са по 120 кила, от клена![]()
Абе идиот ти до вчера незнаеше за кво става дума ..... стероидите са лекарства кво ми сочиш асматиците ... ти ако го зимаш без трениране къф ефект очакваш ? хахПървоначално написано от TheManTheLegend
![]()
TheManTheLegend Нях нях нях, те затва всички асматици с тежка форма са по 120 кила, от клена Razz.... тва ме искафи тоя WTF2 нз де се намира маикаму някаде в 4ъжбина я ибан на път и без път ... за жълти стотинки ... няма си напредстава кво е химия ии ми филосовства келемето ...Ааа и мн0г0 поздрави на нещастника бащати ... някои от многото маикати нали е курвата на града ...
Научи се да пишеш бе сираче аз поне имам майка не садвайПървоначално написано от pecata9994
тфоята умря от порене на мангали в гетото ходи и запали една свещ да ти еба майката циганска многото ти майки ти си син на вскяка циганка в Бг а баща ти е скапан наркоман
нали майкати е курвата на света .... лапе не филосовствай научи се да пишеш влезни в някой форуми и прочети пич сори , че ти казах запали свещичка на гроба на майкати ама верно че незнаеш къде са я закопали някъде в чужбина ... както и да е купи и свещи
![]()
пхахаха от тва дету пишеш разбрах 4е си некво смотано 9 годишно лапе дето не знае каде се намира ... стига писа глупости щот ставаш много зле просто ... ве4е секи разбра 4е си некво обито лапе ве ... по "умните" ти приказки ....
Аз ли съм лапе бе помяр ? виж се как пишеш ти се подиграваш с българският език бе нещасник ще ти еба майката ! 7 годишно лапе аз спирам да спора не си струваПървоначално написано от pecata9994
![]()
Еми ако беше малко по-умен щеше да спреш да спориш.
Пък ти не се подиграваш много с българския език с твоите правилни изречения.
ти се сети ве ... нещасник наи сетне спря да ръсиш простотии![]()
Аз го пиша от бързане поне не правя елементарни грешки ! той трябваше да спре ако беше по умен но не спряПървоначално написано от deadlift666
ако беше ти по-умен нямаше да пишеш този жалък коментерчец
![]()
Ей го пак научи се да пишеш и спри да ни занимаваш с глупости .. сети се аз като по умен спирам а ти си говори ако искаш простотиите само това ръсишПървоначално написано от pecata9994
![]()
begi da l1sne6 bastyna na ba6tasi we gei4e smotano ti iba maikata t1pa kyrvenska sq razbrali !!! stiga r1si ti prostotiii ... az pi6a ne6ty ti go p0ftarq6 sled mene s16toto
bahti kelemeto maloymno
Виж се как пишеш бе нещасник ... вместо А 1 ... както казах поне аз имам майка .. а ти нямаш твоята е умряла да ти еба майката циганска не садвайПървоначално написано от pecata9994
![]()