.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

как да си го върна

преди време се запознах с едно момче от моето училище. Просто един ден по коридорите го видях и го харесах. След време почнахме да си пишем в чата ,, почнахме да излизаме и накрая тръгнахме. Ноедин ден ми беше мн криво и той ми каза една дума не една страна и аз му казах , че искам да скъсам с него а той ми отговори просто "0к" после се ядосах и се скарахме жестоко. обиждахме се като се видехме в училище , но от скоро отново си пишем и дори щяхме да излизаме. пращахме си целувки , абе всичко като чели започна от начало ,, н0 някой пусна слухуве за нас ,че още сме заедн0 ии той ми се разсърди . КАК ДА МУ ДОКАЖА , ЧЕ ОЩЕ ГО ОБИЧАМ И НЕ СЪМ БИЛА ТАЗИ КОЯТО Е ПУСНАЛА СЛУХОВЕТЕ ???

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ко речи?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на InnoraX
    Ако и двамата се обичате няма да ви дреме кой, какво говори за вас. Нормално в даскало да се раздухват слухове... Само не схванах какво искаш да си връщаш и защо това което си написала няма нищо общо с заглавието?!

Голям фен Аватара на mir4eto93
    "н0 някой пусна слухуве за нас ,че още сме заедн0 ии той ми се разсърди" И защо след като те обича, се сърди за такива неща, би трябвало да се радва, а не да се сърди ... не разбирам
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

ъх.. на колко сте години бре
    Имало едно време..

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Няма смисъл да доказваш каквото и да било.

Остави го, забрави го, така или иначе няма да излезе нищо добро от това.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Кой е той, че да му доказваш каквото и да било ..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Пак децки истории...кой на кого се е нацупил (sad)

Re: как да си го върна

Цитирай Първоначално написано от blok24
    преди време се запознах с едно момче от моето училище. Просто един ден по коридорите го видях и го харесах. След време почнахме да си пишем в чата ,, почнахме да излизаме и накрая тръгнахме. Ноедин ден ми беше мн криво и той ми каза една дума не една страна и аз му казах , че искам да скъсам с него а той ми отговори просто "0к" после се ядосах и се скарахме жестоко. обиждахме се като се видехме в училище , но от скоро отново си пишем и дори щяхме да излизаме. пращахме си целувки , абе всичко като чели започна от начало ,, н0 някой пусна слухуве за нас ,че още сме заедн0 ии той ми се разсърди . КАК ДА МУ ДОКАЖА , ЧЕ ОЩЕ ГО ОБИЧАМ И НЕ СЪМ БИЛА ТАЗИ КОЯТО Е ПУСНАЛА СЛУХОВЕТЕ ???
    Кажи мо , че още имаш чуства към него и че мног осъжеляваш за случилото се , кажи мо че си осазнала , че го обичаш много повече от това което си смятала , успех

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Няма смисъл да му доказваш нещо..Вие сте се разделили,няма смисъл да му дадеш сметка,че не си ти тази,която ги е пуснала.. + ..не мога да разбера -щом те обича,защо се сърди ?!?
    Детски работи ..
    Продължавай смело напред..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Щом толкова много искаш да го убедиш в правотата си, поговорете на 4-ри очи. Но аз лично смятам, че трябва да продължиш напред

П.П - Ако държеше на теб и те обичаше нямаше да вярва на хорските приказки, а на теб (вади си изводите сама)
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Цитирай Първоначално написано от Take_That
    Щом толкова много искаш да го убедиш в правотата си, поговорете на 4-ри очи. Но аз лично смятам, че трябва да продължиш напред

П.П - Ако държеше на теб и те обичаше нямаше да вярва на хорските приказки, а на теб (вади си изводите сама)

Обичам те !

Re: как да си го върна

Нещо неясно излиза Или аз съм ограничен,или ти не можеш да ни напишеш ясно това,което се е случило,или просто историята е нелогична... Май не искате едни и същи неща

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    нз как
    ОДИН!!!

eм аз го 0бичам още ,, искам просто по някав начин да му обесна че искам да сме двамата ,, той още изпитва нещо към мен щ0м след 4 месечна раздяла той се върна при мен, сега искам да открия тезичувства към мен и да ги покажа на самия него

Цитирай Първоначално написано от YouMakeMeSmile
    ъх.. на колко сте години бре

em az na 14 той на 17

обясни му, ме го обичаш, че искаш пак да се съберете и че не ти си тази, която е пуснала слуховете...няма друг начин освен да му кажеш

Град
    бълХаристан
    деа простотията, трябва при регистрация да има некво квадратно уравнение да се реши че да се регнеш за да могат да пишат само 0т 8ми клас нагоре
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Мега фен
    Град
    Earth...
    с ласо

Мега фен Аватара на t0d1t0
    дaй му пари

Искала си да скъсате защото ти е казал какво? :/ Ама че се вкарвате във филми всичките...

Град
    Kyustendil
    Магиии
    [b][color=black]Espa

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Може би за момента той иска да сте само приятели или ддз.. почувствал се е тъпо от тва,че някой е казал,че сте още заедно като не е така.. ) Вместоо да се депресираш си поговори с него ,само така ще разбереш ! успех
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си