Първо - Отношението ти е заядливо. Очаква се от модераторите да не са такива.
Второ - имам си и други занимания, изпуснал съм думата, чудо голямо, нека има за какво да се заяждаш.
Трето - статистика може и да няма, но факта си е факт. Ако не ти се вярва поинтересувай се малко. Аз съм се интересувал за разлика от теб и не си давам мнението във въздуха, просто за да ме видят колко съм умен. Примери на които съм жив свидетел, мога да ти кажа поне 5 на момента. Да речем 3 са където са били женени, другите 2 на семейни начала. И като приемем, че аз съм никой,нито правя статистики нито учен който изследва това, а обикновен човек стана свидетел на такива неща.
Четвърто - Май си редовен във фитнеса...Не виждам нищо смешно в начините които съм описал. Не са ефективни ли?
Пето - чети, написах вече, че е важно да имаш мозък, да можеш да водиш разговор и т.н. (май само тук съвпадат мненията ни, ама явно не го забеляза и си спориш там)
Шесто - ти научен ли се роди? Ако си евала! Ти си прецедента, който всички чакаме!

Не се заяждам (не, че не мога), ама стига си професорствал. Като ти се заяжда има ЛС.