.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    ^^ Оправданията не важат!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    ох тоя днеска не съм го мяркал ама ще го видим за напред и ся едни двама от класа почнаха но с тях се оправям г/д
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Аз лично бих се ядосал .. да платя на някои .. или в друг случай да викна приятели и да му спукат феисчето !! не бих искал да живея в страх от това !!!

Пич вземи проучи малко някой силен от по-горен клас които е 2-кар.Ще мо помогнеш да на зубри нещо и за оплата ще му искаш да се разбере с тези който те тормозят аз например некога не съм имал такива проблеми щом станах 5-клас всички се редяха при мен да им помогам за тестове и т.н..

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    аха г/д зацепих днес пак го видях тоя ама вече не смее да ме удря нз ко напраих ама бях надъхан да се бия с него и само ме закача ама тва не ми пречи
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Братовчед ми имаше същия проблем. И аз го питах, защо не го удари? Той ми отговаряше, че просто неможе, не било от страх, а просто неможе, той не е побойник, обаче наистина има много силна ръка. И един ден онзи идва и моя братовчед се обърна и го удари без онзи да го закача или нещо друго. И от тогава онзи "бияча" не се разправя с него нищо. За това не чакай той да дойде, еми като го видиш да идва го удряш, когато не е подготвен. Дано да съм помогнала. :P
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си