- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Како да праввя :@
Здравейте моя проблем е такъв че един осмокласник само ме закача още от миналото лято удря ме леко псува ме и един деветокласник също и аз не ги търпях и казах на татко той се оправи с тях и ето пак този проблем а като му казах и сички ме мислят за мамино детенце но не съм му направил нищо на осмокласника тоя от 9 клас спря ама тоя неще иначе и двамата са двойкари и се известни с това че са побойници и нз що тоя от 8 клас ме тормози сиг щот майка ми и баща ми са учители просто нз и мн се дразня като прави така смисъл никога не ме е удрял мн силно но винаги ме удря леко рита ме псува ме и така . Ако може да ми дадете съветако кажа на татко пак ще ме помислят за мамино детенце а да се сбия с него аз съм по як и по едър но се пак е по голям и ме е страх
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Викни някой по голям и му напукай "фейса" ! Аз лично така бих направил...![]()
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
засъжаление не се имам с големите класове само братовчед ми но той е от др градПървоначално написано от b3s7
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Какво момче си тогава,набий ги сам,ти казваш че си по як тогава не би имало голямо значение кой клас са те.Ясно е че с такива тъпаци с думи няма да се разбереш..
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
ох утре ако тоя ми направи нещо ще се бия с него![]()
sapphire5![]()
казва се витрините,напукай му витринитеПървоначално написано от b3s7
![]()
![]()
1.С бой НИЩО няма да решиш..Най-малкото е да продължаваш да имаш проблеми с него..
2.Щом не искаш да каже на баща си,кажи на директора на училището + и какво като те мислят за "мамино детенце"..Остави го да те мисли за какъвто и да е..Но отново ти казвам - с бой нищо няма да решиш..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Еми мисля сам си се набутал, като си казал на баща си - паднал си им в очите. Няма смисъл да ги биеш, след време всичко ще отшуми, а пък ти не трябва да допускаш така да се гаврят с теб.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
и аз имах тоя проблем един ученик само ме закачва бие се понякога ама всеки ден![]()
![]()
![]()
![]()
и един ден се нерверих ама много
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и тои ме пита дали мога да го бия аз отговорих да и се приготвяме да се бием
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и после аз реших да го удрям в пениса
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
това го научих от Филмите
![]()
![]()
и така аз го удрях в пениса и после избягах
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
беше много смешно
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от stefan7202
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ти момиче ли си? А случайно да знаеш,че като го удряш там може да остане без деца?!![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
и директорката ме е викала но нямах смелост да и кажа а никинцету кажи какво трябваше да направя преди иначе пак щеше да ме тормозиПървоначално написано от SmilezZz
sapphire5![]()
а и след 1 месец ще ходя в др училище и си викам айде ама вече 2 дена не издържами днес пак ме блъскаше риташе и едни големи бяха там и се опитаха да го махнат ама тоя пак дойде и ми викат ае бий го ве и аз се ядосах и утре мисля че няма да очаква да го ударя и такъв ще му врътна и ще продължа да го удрям докат не падне на земята и после пак
sapphire5![]()
Защо да нямаш смелост? Затова е училищното настоятелство все пак. Не само обвинява, но и разбира. Трябваше да не позволяваш да те тъпче, а това да викнеш баща си е най глупавото. После как няма да им паднеш в очите и да ти викат "мамино синче". така няма да пораснеш, и това няма да ти помогне в разбирателството с хората. Можеш да забиеш човека с думи, защото боя изобщо няма да помогне, после ще им да се гледате на кръв.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
ама тоя от дума не разбираПървоначално написано от nIkEnCeTy_bE
sapphire5![]()
Не е казано, че трябва да го обиждаш. Най много да минете на "тъпак и убитак". Ще намериш начин да го забиеш в слабото място например. Или нещо, което ще го разочарова. Ако искаш го игнорирай, но ако толкова те тормози, ще трябва да направиш нещо - но не и бой, защото пак ще се запътиш към директорката, ама не за добро.
мхмПървоначално написано от KumchoValcho
![]()
![]()
![]()
ти педараст ли си мъжете не раждат бе глупакПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от stefan7202
под " може да остане без деца " иска да каже че може да му се увредят половите органи и да не е способен да направи дете.. преди да обиждаш си размърдай малко умната глава и помисли..
по темата: винаги е имало и ще има такива като тия.. и аз имах проблем с такива хубосници ама им показах с малко по-мъжкарско държание ( без бой ) , че не съм аз човека с който ще се подиграват , закачат и квот се сетиш.. иначе др вариянт е пълен игнор.. все едно че не ги виждаш.. нито им говориш , подминаваш ги и така.. и не се отчайвай не е края на света :] ( до 2012 има време)
Обещанието е учтива форма на отказване.
В 8ми клас и аз имах проблем като твоя и съшо като тебе сгреших като споделих с родителите си. Цялото даскало ми се пресмиваше, че съм бил "мамино детенце" "не ме закачай ще кажа на татко" и т.н. Един ден просто ми кипна. Взех си един бокс и просто изчаках следващата гавра с мен, а тя не закъсня. Още на следващия ден въпросния дразнител ме видя в голямото на двора и ме бутна на земята пред всички, при което всеки който беше вънка започна да ми се смее. Не издържах, като се изправях сложих незабелязано бокса и буквално му разцепих горната устна. След това се почнаха едни разправии с директора, родители и тем подобни. Искаха даже и да ме изключат, ама такаи не го направиха. От тогава никой нищо не ми е казал.
Не ти казвам да го направиш същото, но просто на мен това ми помогна.![]()
Аз не бих го бил в училище. По-добре излезте от територията на даскалото, защото така нищо не могат да ви кажат.
Аз съм момиче на 14 и съм с пъти по-умна от теб като виждам!Първоначално написано от stefan7202
![]()
Жалко за теб,че нямаш никакви гънчици по гладичкото ти мозъче. Явно си някой женчо който има само 2 и 3 в даскалоКато гледам как се изказваш.. нищо чудно да свършиш някой ден в болницата като онова момче от България търси талант ... само че ти ще си си виновен.. то онова момче не си го заслужи,но като гледам ти би си го заслужил.
![]()
абсолютноПървоначално написано от nIkEnCeTy_bE
![]()
Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Знаех си че ще ми повярваш ебаси толкова сте неграмотници ако щях да му удрям пениса щеще да се наложи да отива в болницата никога не правих таково нещо просто давам на автора начин как да спре да го бият просто няма начин двамата се бият с него а тои е безпомощник просто наи лесния начин да го удряш е пениса
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()