Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
Цитирай Първоначално написано от stefan7202
Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
Цитирай Първоначално написано от stefan7202
и аз имах тоя проблем един ученик само ме закачва бие се понякога ама всеки ден и един ден се нерверих ама много и тои ме пита дали мога да го бия аз отговорих да и се приготвяме да се бием и после аз реших да го удрям в пениса това го научих от Филмите и така аз го удрях в пениса и после избягах беше много смешно

Ти момиче ли си? А случайно да знаеш,че като го удряш там може да остане без деца?!
ти педараст ли си мъжете не раждат бе глупак
Аз съм момиче на 14 и съм с пъти по-умна от теб като виждам!
Жалко за теб,че нямаш никакви гънчици по гладичкото ти мозъче. Явно си някой женчо който има само 2 и 3 в даскало Като гледам как се изказваш.. нищо чудно да свършиш някой ден в болницата като онова момче от България търси талант ... само че ти ще си си виновен.. то онова момче не си го заслужи,но като гледам ти би си го заслужил.
Знаех си че ще ми повярваш ебаси толкова сте неграмотници ако щях да му удрям пениса щеще да се наложи да отива в болницата никога не правих таково нещо просто давам на автора начин как да спре да го бият просто няма начин двамата се бият с него а тои е безпомощник просто наи лесния начин да го удряш е пениса