Някой вече ходил ли е в новия мол?
Какви марки има , по-богат избор ли има в сравнение със Сердика Център ? Който вече е ходил нека сподели.![]()
To infinity and beyond.
Охоо, кварталния мол.Не съм ходила още и аз, но предполагам е яко ГЪЧ. Доколкото обаче разбрах от гаджето на най-добрата ми приятелка (( който е правил ел. инсталацията )) е по-малък от Сердиката. Бершка, Теранова, Зара - има си ги и в другия мол. Това, което също разбрах от момчето, е че ескалаторите няма да са като стъпалца, а като лентички нагоре, с нормален наклон, естествено. Още нещо дочух, но не знам дали е вярно - щяло да има GAP
![]()
Още един мол ли има открит...?!Къде това?
Тия хора май не ги засяга икономическата криза...![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
В София ест.Пусни си след малко новините и ще разбереш..Първоначално написано от Axel_f
![]()
Big or small, lies are lies!
Ехе , голяма работа с тези стъпала ,а ?![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Хаххах, тва за София ми беше пределно ясно! Питах къде по-точноПървоначално написано от vagarious
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Ей сега чух по новините наистинаИма ли кой да купува в тези молове? Във великотърновския и варненските май почти всички ходят само на разходка.
Оф аз ходих,не е нищо особено.
На мен ми прилича на Сердика,като разположение,замисъл.
Единствено интериора е по-добър и прозрачните ансансьори /нз дали така им се вика на тия/ са яки.
При карфур-а беше яко гъч,може би защото е тип метро,абе нищо интересно,същите магазини,в които дори хората бяха малко.
ъмм.. някой знае ли дали освен Арената има и други забавления като боулинг и др.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
RainbowGirl
ъмм.. някой знае ли дали освен Арената има и други забавления като боулинг и др. Neutral
До колкото разбрах-ще има боулинг
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
мерси.. обаче сигурно още не е отворени ако знеш кога ще е готов ще е супер
![]()
Тери.. <33 ♥
^^ амии....нямам представаутре ще ходя и ще пиша
![]()
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
аз днес на обяд отидох и видях само Арената.. боулинг не видях ама ще питам още хора и може и аз да пиша![]()
Тери.. <33 ♥
Вече е готов.Първоначално написано от RainbowGirl
На мен супер много ми харесва мола + на 5 минути от нас е.. с автобус ^_^ Ще забравя всички Сердики и прочее!
мм.. на кой етаж е (боулингът) .. иначе и на мен ми е много близо и няма смисъл да ходя до сердиката след като в the mall има същите магазиниПървоначално написано от lisi4ety
![]()
Тери.. <33 ♥
Ами мисля, че беше до Арената. Там където вратата беше полусвалена (ако си ходила днес знаеш) и пишеше 4D отстрани .. не съм сигурна, не съм проверявала, така ми казаха (:Първоначално написано от RainbowGirl
аа да .. сетих се.. мерси.. просто не съм обърнала внимание
![]()
Тери.. <33 ♥
моля ^_^Първоначално написано от RainbowGirl
някой знае ли дали магазинът на Сефора е отворен вече?
Вече? Той си е отворен от срядата (;Първоначално написано от Briseis
един въпрос към софиянци , за да не правя нова тема
моля ви кажете ми в кой мол в софия има магазин на bershka и ако може да ме ориентирате горе-долу![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
В този - The mall и в Сердика център. Ам как да те ориентираме.. The Mall се намира на Цариградско, горе-долу на входа на София откъм Пловдив. Това е по-добрия вариант, ако не си от София. За другия трябва повече търсене.Първоначално написано от POLLINA