.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Искам мнение!

mersi za vs

ами, говори с майка си ако почне да се притеснява, че ще прайте секс, ала-бала й кажи, че няма ии че си умно момиче...тамм успокой я по сички параграфи и после излез със момчето, оттам предцени сама дали ще продължиш с него...

Първо се влюби, после мисли какво и на кого ще обясняваш.
    И да, излезте. Ако си допаднате - излезте пак.

Никой не може да ти каже дали да продължавате да излизате или не . По принцип разликата в годините ви никак не е голяма , но примерно ако ти си на 20 , а той на 24 . А така има голяма разлика и то доста . Едва ли родителите ти ще приемат да имаш връзка с вече завършващ и изграден мъж , а ти момиче , което тепърва навлиза в пубертета и започва да изгражда свои представи . Зарежи тва , няма да се получи както в приказките , а и не си струва , защото след тва ти ще страдаш .
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

излезте...дори и да не прерасне в връзка...ще си иаш още един добър приятел...а ако се влюбиш...изживей любовта си...кажи на майка си и я обеди че няма за какво да се притеснява....айде успех

Няма лошо да излезете, дори и да се видиш. Разликата не е чак толкова малка обаче. Първо виж как ще минат нещата с него, дали ще се влюбвате и т.н. и после говори с майка си.
    Седях там и плаках,
    молех се и чаках.
    Ти погледна ме и запя
    песента за булото на нощта.

Страх те е, че мама няма да позволи ли? И какво значи да се видите 1 път и да не се виждате повече? Ако питаш мен излезте вижте се пък после му мисли...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Таити
    хахах егати начина на мислене... "незнам как ще кажа на майка ми за него".. първо се вижте, излизайте насам натам и ако се влюбиш тогава ще му мислиш ... а и какво е това "ще се видим все пак съм му обещала и повече няма да се виждаме" ... ще излезеш с него само заради едното обещание или защото искаш да излезете и да прекарате малко време заедно ?!
    There is no right or wrong, only fun or boring

Град
    Дълбините на канала :D
    Цитирай Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
    ами, говори с майка си ако почне да се притеснява, че ще прайте секс, ала-бала й кажи, че няма ии че си умно момиче...тамм успокой я по сички параграфи и после излез със момчето, оттам предцени сама дали ще продължиш с него...
    Мисля,че на майка и ще и стане мн интересно,защо 14-годишната и дъщеря започва да я убеждава,как няма да прави секс с човек,с когото излзиа за пръв път WTF ?? А то тука дори не става въпрос за тва дали ще тръгнете,като гледам май е само приятелско.

Излезте, позабавлявайте се... може и да не се влюбиш.... а зак'во тряя казваш на майка си за връзката ти?
    It's too late...

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Първо се влюби, после мисли какво и на кого ще обясняваш.
    И да, излезте. Ако си допаднате - излезте пак.
    мармаладке, много мила си станала напоследък

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Айде на ключа.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си