- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам мнение!
Първо се влюби, после мисли какво и на кого ще обясняваш.![]()
И да, излезте. Ако си допаднате - излезте пак.
Никой не може да ти каже дали да продължавате да излизате или не . По принцип разликата в годините ви никак не е голяма , но примерно ако ти си на 20 , а той на 24 . А така има голяма разлика и то доста . Едва ли родителите ти ще приемат да имаш връзка с вече завършващ и изграден мъж , а ти момиче , което тепърва навлиза в пубертета и започва да изгражда свои представи . Зарежи тва , няма да се получи както в приказките , а и не си струва , защото след тва ти ще страдаш .![]()
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
излезте...дори и да не прерасне в връзка...ще си иаш още един добър приятел...а ако се влюбиш...изживей любовта си...кажи на майка си и я обеди че няма за какво да се притеснява....айде успех![]()
Няма лошо да излезете, дори и да се видиш. Разликата не е чак толкова малка обаче. Първо виж как ще минат нещата с него, дали ще се влюбвате и т.н. и после говори с майка си.![]()
Седях там и плаках,
молех се и чаках.
Ти погледна ме и запя
песента за булото на нощта.
Страх те е, че мама няма да позволи ли? И какво значи да се видите 1 път и да не се виждате повече? Ако питаш мен излезте вижте се пък после му мисли...
хахах егати начина на мислене... "незнам как ще кажа на майка ми за него".. първо се вижте, излизайте насам натам и ако се влюбиш тогава ще му мислиш ... а и какво е това "ще се видим все пак съм му обещала и повече няма да се виждаме" ... ще излезеш с него само заради едното обещание или защото искаш да излезете и да прекарате малко време заедно ?!
There is no right or wrong, only fun or boring
Мисля,че на майка и ще и стане мн интересно,защо 14-годишната и дъщеря започва да я убеждава,как няма да прави секс с човек,с когото излзиа за пръв пътПървоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
![]()
WTF ?? А то тука дори не става въпрос за тва дали ще тръгнете,като гледам май е само приятелско.
Излезте, позабавлявайте се... може и да не се влюбиш.... а зак'во тряя казваш на майка си за връзката ти?
It's too late...
мармаладке, много мила си станала напоследъкПървоначално написано от mArMaLaDkA
Айде на ключа.