.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Възстановяване на изтрити файлове на GSM ???

Вазможно ли е по някакъв начин да се възстановяват изтрити файлове от GSM ??? По погресхка изтрих едни много важни снимки от картата памет на телефона и сега дали има някакъв начин да ги възстановя ??? Кажете ми как или ако има някакви програмки ! Благодаря предварително !!!

Мега фен Аватара на ameli
    там кошче няма ако са толкова важни трябва да си ги качил/а на компа.. лесно ще ги върнеш някой друг, който ги има да ти ги прати..?
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Re: Възстановяване на изтрити файлове на GSM ???

Цитирай Първоначално написано от bboytm
    Вазможно ли е по някакъв начин да се възстановяват изтрити файлове от GSM ??? По погресхка изтрих едни много важни снимки от картата памет на телефона и сега дали има някакъв начин да ги възстановя ??? Кажете ми как или ако има някакви програмки ! Благодаря предварително !!!
    Незнам но ще ми е интересно да разбера. Ако някой знае да казва че и аз по някъв път го прая тоя номер
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Оох и на мен ми трябва спешно идея.. Обаче вече 100 човека ми казаха, че няма начин

неможе сори
    Цитирай Първоначално написано от finger4o
    Американски форум: Питаш и ти отговарят

Руски форум: Питаш и ти отговарят с въпрос

Български форум: Питаш и веднага всички започват да ти обясняват колко си тъп

Общо взето, телефонът е един най-обикновен електронен носител. Пробвай да ги прикачиш към компютъра и да пуснеш някоя програмка за възстановяване на изтрити файлове от типа на Recover my files.
    Positive rate, gear up!

Мега фен Аватара на L0ST
    Разбира се, че може, не ги слушай. Друг е въпроса, че не всеки може да го прави. Аз лично успешно възвръщам около 85% от загубените файлове от реформат на твърди дискове. Сигурен съм, че ако върху паметта на телефона не е записвано друго, файловете, които са били изтрити ще могат да е възстановят.
    Lexynnka

Цитирай Първоначално написано от L0ST
    Разбира се, че може, не ги слушай. Друг е въпроса, че не всеки може да го прави. Аз лично успешно възвръщам около 85% от загубените файлове от реформат на твърди дискове. Сигурен съм, че ако върху паметта на телефона не е записвано друго, файловете, които са били изтрити ще могат да е възстановят.
    Абсолютно вярно
    Сложи картата памет в четец за карти и пробвай с програмата Recuva примерно
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Повече от фен Аватара на whitediamond
    С recuva може да се пробва. То зависи от това колко са стари файловете,абе има си много фактори,поради тази причина не всичко възвръща първоначалния си вид.Не очаквай кой знае какво ...

Пробвах и ми възстанови някои! Обаче ако са по-стари, не става, затова не чакай

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Май темата не е за тук , модератора не го забеляза
    По темата: ТОВА няма ли да помогне ?!?
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

qkooo

gledai tozi klip: http://vbox7.com/play:9dd6e472 iztegli programata vkarai kartata s pamet v laptopa i sha razberesh za ko stava vapros

Някой може ли да ми каже къде могат да ми възстановят файлове от форматиран външен диск?

Град
    София
    виж тук: http://компютриподдръжка.com/laptop/...ne-na-failove/
    възстановяват на сто процента стига да не е записвано върху диска след форматирането
    Сервиз компютри, ремонт компютри и лаптопи, инсталиране и преинсталиране на уиндоус, почистване на вируси, - 0894 700 233 IT експерт Димитър Георгиев

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си