- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да й кажа, за да не я обидя?
Деликатна ситуация ...
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
обрасни ги докато е заспала до тебеПървоначално написано от tgbyhnujm
![]()
Първоначално написано от tgbyhnujm
![]()
![]()
![]()
![]()
Сигурен ли си че е момичеДа не е някой Пеньо
![]()
![]()
Първоначално написано от mim4ety_sara
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
+1Първоначално написано от y0urhottie
А ако не можеш да й го кажеш директно, намекни й го с нещо от сорта на " Ох че ме боцна "![]()
Първоначално написано от Nakadah
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а отдолу какво ли еееее![]()
Сетих се !Купи й такива лентички за обезкосмяване, дето са специално за .. мустаци. Дай й ги и кажи, че майка ти си ги е купила, ама нещо не и харесали, дала ги е на теб и ти е казала да ги дадеш на някой.
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
АХА! и ако ти ги имаш мустаците и твоя приятел ти ги даде няма ли да ги метнеш по него?Първоначално написано от Priceless
Истината си е че няма варянт в който да и каже да си махне мустаците без да я обиди...
^ Е хубу де. Той може да каже, че не знае за какво точно са.![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
което ще покаже че я мисли за идиот, от което ще стане по-лошо, или ако наистина не знае за какво са, то тя за какво ходи с него като е толкова прост?Първоначално написано от Priceless
![]()
казва на някой негов приятел да отиде при нея и да и каже, че има мустаци.. 100% ще и стане неудобно и ще ги махне веднага
Или да го погледнете от Др-та му страна!Първоначално написано от Raybeez
Момичетата Тиинове са много суетни за външния си вид. Почти не можеш да видиш момиче на нейните години с мустаци, но ето че тя има. Това веднага е повод за комплекс. Ако чужд човек ти го намекне, ще ти стане гадно но не чак толкова, защото кво ти дреме за чуждите? Но ако 1 от най-близките ти хора(Приятеля й, нищо че не вярвам да ходят от дълго) и го намекне, ще я заболи вътрешно, може да не го покаже физически или психически, но болката е там дол.
+ че проблема може да е болест/хормон и след като момчето я няма тази информация а просто стреля в тъмнината няма ли да е малко гадничко?
И все пак понеже нас не ни бива в това, моля те ти ни кажи добър начин да й намекне за мустака без да я обиди.
Поговори с най-добрата и приятелка че не ти е приятно но въпреки това искаш да си с нея и тя да и каже без да казва,че ти си и казал![]()