.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София

Кожно заболяване

Здравейте. От известно време на дясната ръка ми се пови нещо като екзема. Сърби ме, а ако го разчеша се зачервява. Ходих на лекар, единия ми каза, че е атопичен дерматит, другия, че е нещо алергично. Мазах се с доста неща, но нищо не помогна. Ето как изглежда въпросното кожно заболяване: http://prikachi.com/files/1538098A.jpg

Ако някой е имал такова нещо, какво беше и с какво се излекувахте?
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Амиии... може да те излъжа, но ми прилича на гъбички xD аз имах нещо подобно на ръката, заразено място.... ама беше преди 2 години не помня от к'во ми мина

Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от Moonstalker
    Амиии... може да те излъжа, но ми прилича на гъбички xD аз имах нещо подобно на ръката, заразено място.... ама беше преди 2 години не помня от к'во ми мина
    А, спомняш ли от какво точно ти се получи? Иначе благодаря ти за информацията

Мега фен Аватара на L0ST
    Не мог да ти кажа какво е точно, но според мен това не е алергия. Като гледам е на едно място. Наистина е възможно да са гъбички или няква кожна..ъм инфекция (нз как точно да е изразя) и това да се е образувало на заразеното място, но да не те обърквам повече. Попринцип ходи на такъв леакр дето се занимава с кожата (дерматолог май му се викаше) и той ще те опъти какво мазило да му слагаш.
    Lexynnka

Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от L0ST
    Не мог да ти кажа какво е точно, но според мен това не е алергия. Като гледам е на едно място. Наистина е възможно да са гъбички или няква кожна..ъм инфекция (нз как точно да е изразя) и това да се е образувало на заразеното място, но да не те обърквам повече. Попринцип ходи на такъв леакр дето се занимава с кожата (дерматолог май му се викаше) и той ще те опъти какво мазило да му слагаш.
    Ходих, но единия ми каза, че е атопичен дерматит, а другия - нещо алергично. Не знам дали е възможно да се получи от депилатоар. Махах си космите на ръцете с него, но това не е за първи път, преди да ми излезе това нещо съм се правила около 2 години с депилатоар и не съм имала проблеми. Първоначално излиза пъпка, а след това хваща нещо като коричка (както е на снимката) .....

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Ще те питам два въпроса: раната перфектно кръгла ли е и брарал ли си скоро котки ?

Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss
    Ще те питам два въпроса: раната перфектно кръгла ли е и брарал ли си скоро котки ?

Да кръгла е. Не, не съм пипала котки. Но по принцип мисля, че имам алергия към кучета, котки и т.н. Когато бях малка имах атопичен дерматит и ми бяха забранили да милвам животни и да си имам.

Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от Take_That

Да кръгла е. Не, не съм пипала котки. Но по принцип мисля, че имам алергия към кучета, котки и т.н. Когато бях малка имах атопичен дерматит и ми бяха забранили да милвам животни и да си имам.
    Е, честито, същото е. Проявява се и някой път ако твои познати са ти донесли косми (полепнали по дрехите им примерно). По принцип мисля че не се лекува, на мен ми се махна за около месец. Може да се мажеш с алергозан, поне не вреди, не знам колко обаче ще ти помогне. Приемай втамини и в краен случай отиди пак на дерматолог

Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от Take_That

Е, честито, същото е. Проявява се и някой път ако твои познати са ти донесли косми (полепнали по дрехите им примерно). По принцип мисля че не се лекува, на мен ми се махна за около месец. Може да се мажеш с алергозан, поне не вреди, не знам колко обаче ще ти помогне. Приемай втамини и в краен случай отиди пак на дерматолог
    Благодаря ти много А да попитам, имаше ли сърбеж при теб? Защото мем ме сърби. Ще отида пак на лекар.

Ако някой идруг има мнение моля. нека го изрази

Град
    у нас...
    Като всяка алергия - нормално е. Когато те дразни много и не можеш да траеш го измии. Аз се миех с един сапун сейвгард. По добре не го барай, защото не знам дали се разнася алергията. Моето беше станал кръгче и вътре още 7 кръгчета перфектно кръгли, все едно са ме изгорили със запалка от кола ужас беше

Град
    Сливен/София
    Като всяка алергия - нормално е. Когато те дразни много и не можеш да траеш го измии. Аз се миех с един сапун сейвгард. По добре не го барай, защото не знам дали се разнася алергията. Моето беше станал кръгче и вътре още 7 кръгчета перфектно кръгли, все едно са ме изгорили със запалка от кола ужас беше
    Да и на мен ми се получава нещо подобно, все едно са ме изгорили със запалка или нещо такова. Като кратерче бе Благодаря ти много

Град
    у нас...
    Моля

Мега фен
    Най-добре отиди на кожен лекар. Не опитвай да слагаш пудра, така само запечатваш без да лекуваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си