- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Размера на циците
Големите гърди вече не са на мода!Не са толкова от значение стига да са стегнати и да не е като дъска,демек нормални,според мен лицето има по-голямо значение![]()
Един чифт големи цици , едно хубаво дупе и секс до смърт![]()
Много ясно че има значение ! П.П Всички момчета обичаме с високо деклоте
![]()
![]()
Може да съм го споменавал, но един приятел дели мъжете на цицомани и дупефили. Аз съм някъде между 2та типа. И аз предпочитам средния размер и ме дразнят разни дебелани с огромни деколтета, а млекоцентралите им половината са сланини.![]()
Големите гърди ВИНАГИ са на модаПървоначално написано от Patrone
![]()
^Тая от подписа ти бих я тряскал, дори да е без никви гърди.
Еми да средните гърди са най-привлекателни. А такива дето пълнят блузата яко мнооого ми харесват но се придържам към нормални![]()
Schhh! Hear the silence...
извинявам се ако повтарям някой амааа жена без цици е като село без начално училище.... Няма от каде да започнеш....
За мене пък има значение бюста .. като е голям хубаво като е по голям по хубаво![]()
Да пишеш на български с английски букви е като да пишеш с ла*на по стената, чете се, ама не е приятно!
е ок за какво се заяждаш ?Първоначално написано от MakeMeLaugh
момичето си има гърди независимо какви са ;D
Големи гърди - това не ме радва особено , за жалост повечето момичета си мислят че големите гърди ще спасят светано аз предпочитам не чак големи по скоро стегнати и да отговарят на формата и визията на човека не от рода .. (големи цици и малко мозък)
![]()
Аз обичам голяма сочна цица от едната страна, а другата да липсва.
Цици с косми мммм мечта по малки ако може
ДА ИМА ЦИЦИ НО СРЕДЕН РАЗМЕР
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Повечето ми приятели харесват големите балкони. Аз самата съм с големи, но вече почна да ми писва от тях.![]()
Magnum Cuba Libre...
ХАВАНА МЕ !
Емммм мацка може би не,че ти е писнало еми просто всяко момче да те заглежда и а ти викаа "Леле кви бомби","Леле кви цици","Ще ми ги дадеш ли да си ги помачкам" и т.н...Първоначално написано от ScorpionGirl
Иначе съм 100% сиг,че си се кефиш на циците ...
Да си жива и здрава...![]()
juveteam, прав си, но това беше преди. Сега не си ги харесвам. Не за друго, просто ми пречат - изгърбвам се, понякога и като спя е кофти, защото спя само по корем, по гръб не мога да спя и някак си е трудничко с тези големите.![]()
Magnum Cuba Libre...
ХАВАНА МЕ !
хаха...еми незнам мацка...Попринцип познавам такива момичета с големички гърди и винаги даже съм ги питал "не пречат ли" и т.н,но винаги са ми казвали "глупости,как ми пречат" и т.н...Но ето има и такива момичета...Първоначално написано от ScorpionGirl
А и др което е ,че нз точно колко са ти големи...Освен да са мега големи![]()
Не са "мега", по-малки са от това.
Вече към същественото - 106 см гръдна.![]()
Magnum Cuba Libre...
ХАВАНА МЕ !
Ами не съм почитател на големите![]()
. Размер B или C са добре. За мен е важно също и да са естествени.
![]()
![]()
Аве кво ви боли кат циците са малки или голями нали кат праиш секс я ебеш в гъза не в циците...
Относно другото нормално е примерно аз първо поглеждам дупето после циците
Например имаме една от нашия клас с бомби и половината даскало тичат като мухи по нея
ами колкото да ми запълват ръцете ми стига
а аз имам големи ръце
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Аз съм със среден размер гърди .. и никой не може да ме убеди ,че гърдите не играят важна роля в цялата работа.. Мразя плоски момичета..
Но никой не е тръгвал с мен ,защото имам хубави гърди - Глупаво е ! ..
love is everything..
ThePrincess92, а може би само ти си мислиш така. Може момчетата да са с теб заради циците ти. Едва ли момче ще каже "С теб съм защото имаш готини цици".