.
Отговор в тема
Страница 11 от 12 ПървиПърви ... 789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 297

Hybrid View

Големите гърди вече не са на мода!Не са толкова от значение стига да са стегнати и да не е като дъска,демек нормални,според мен лицето има по-голямо значение

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Patrone
    Големите гърди вече не са на мода!Не са толкова от значение стига да са стегнати и да не е като дъска,демек нормални,според мен лицето има по-голямо значение
    Абе мани,че всяко момче/мъж като види големи цици и гледа ето така
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

Един чифт големи цици , едно хубаво дупе и секс до смърт Много ясно че има значение ! П.П Всички момчета обичаме с високо деклоте

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Може да съм го споменавал, но един приятел дели мъжете на цицомани и дупефили. Аз съм някъде между 2та типа. И аз предпочитам средния размер и ме дразнят разни дебелани с огромни деколтета, а млекоцентралите им половината са сланини.

Фен Аватара на naviacha
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Patrone
    Големите гърди вече не са на мода!
    Големите гърди ВИНАГИ са на мода

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^Тая от подписа ти бих я тряскал, дори да е без никви гърди.

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Еми да средните гърди са най-привлекателни. А такива дето пълнят блузата яко мнооого ми харесват но се придържам към нормални
    Schhh! Hear the silence...

извинявам се ако повтарям някой амааа жена без цици е като село без начално училище.... Няма от каде да започнеш....
    За мене пък има значение бюста .. като е голям хубаво като е по голям по хубаво
    Да пишеш на български с английски букви е като да пишеш с ла*на по стената, чете се, ама не е приятно!

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    yYniiKaLnAa

И да се пра'йш и да не са пра'йш, първо, че по принцип имаш да сваляш кила, а от там ше спаднат циците.
    И второ, че не са от най-стегнатите и с правилна форма, добре че ги стискаш, иначе ше се излеят някъде по пода.
    А бее, нямаше нужда от правежи излишни.
    е ок за какво се заяждаш ? момичето си има гърди независимо какви са ;D

Град
    Pleven
    Големи гърди - това не ме радва особено , за жалост повечето момичета си мислят че големите гърди ще спасят света но аз предпочитам не чак големи по скоро стегнати и да отговарят на формата и визията на човека не от рода .. (големи цици и малко мозък)

аз обичам големи стегнати космати гърди.

Аз обичам голяма сочна цица от едната страна, а другата да липсва.

Цици с косми мммм мечта по малки ако може

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    ДА ИМА ЦИЦИ НО СРЕДЕН РАЗМЕР

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Повечето ми приятели харесват големите балкони. Аз самата съм с големи, но вече почна да ми писва от тях.
    Magnum Cuba Libre...
    ХАВАНА МЕ !

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ScorpionGirl
    Повечето ми приятели харесват големите балкони. Аз самата съм с големи, но вече почна да ми писва от тях.
    Емммм мацка може би не,че ти е писнало еми просто всяко момче да те заглежда и а ти викаа "Леле кви бомби","Леле кви цици","Ще ми ги дадеш ли да си ги помачкам" и т.н...

Иначе съм 100% сиг,че си се кефиш на циците ...

Да си жива и здрава...

juveteam, прав си, но това беше преди. Сега не си ги харесвам. Не за друго, просто ми пречат - изгърбвам се, понякога и като спя е кофти, защото спя само по корем, по гръб не мога да спя и някак си е трудничко с тези големите.
    Magnum Cuba Libre...
    ХАВАНА МЕ !

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ScorpionGirl
    juveteam, прав си, но това беше преди. Сега не си ги харесвам. Не за друго, просто ми пречат - изгърбвам се, понякога и като спя е кофти, защото спя само по корем, по гръб не мога да спя и някак си е трудничко с тези големите.
    хаха...еми незнам мацка...Попринцип познавам такива момичета с големички гърди и винаги даже съм ги питал "не пречат ли" и т.н,но винаги са ми казвали "глупости,как ми пречат" и т.н...Но ето има и такива момичета...

А и др което е ,че нз точно колко са ти големи...Освен да са мега големи

Не са "мега", по-малки са от това.
    Вече към същественото - 106 см гръдна.
    Magnum Cuba Libre...
    ХАВАНА МЕ !

Супер фен
    Ахмм.....значи си имаш :Д
    Евала ти

Ами не съм почитател на големите . Размер B или C са добре. За мен е важно също и да са естествени.

anonymous704272
    Guest
    Аве кво ви боли кат циците са малки или голями нали кат праиш секс я ебеш в гъза не в циците...

Относно другото нормално е примерно аз първо поглеждам дупето после циците
    Например имаме една от нашия клас с бомби и половината даскало тичат като мухи по нея

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    ами колкото да ми запълват ръцете ми стига а аз имам големи ръце

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Аз съм със среден размер гърди .. и никой не може да ме убеди ,че гърдите не играят важна роля в цялата работа.. Мразя плоски момичета..
    Но никой не е тръгвал с мен ,защото имам хубави гърди - Глупаво е ! ..
    love is everything..

ThePrincess92, а може би само ти си мислиш така. Може момчетата да са с теб заради циците ти. Едва ли момче ще каже "С теб съм защото имаш готини цици".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си