- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Размера на циците
sporet men razmera nqma golqmo znachenie, no mnogo ot momchetata gledat i razmera na g1rdite![]()
1.Естествено ,че всеки обръща внимание,но не всеки харесва големи гърди.Лично аз си харесвам по-малки.Първоначално написано от Palpatin
2.Естествено ,че се търсят и други качества както във визията ,така и в характера
задника е по-важен![]()
чувствам се кух като празна кофичка от кисело мляко.. шанс
много правилноПървоначално написано от Envy
![]()
Просто аз
Каквото и да си говорим никой не може да си избира циците, тъй че големи, малки - твои са сиАко на човека до теб не му харесват, да си гледа работата, а ако е с теб само заради тях - жалка работа.
Аз съм С и съм се примирила, макар понякога да ми пречат.
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
предпочитам дупе пред цици
Kristiyana
ГоркатаПървоначално написано от mir4eto93
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
^![]()
![]()
малки харесвате значи.. сега аз да се комплексирам ли,че размерът ми е D ?
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
+1Първоначално написано от Spike
![]()
Азис - Хоп [music]
пфф тъпа ли си,ква сиПървоначално написано от gegata15
за какво по-точно пусна тая снимка.искаш загорели тъпи пишлемета да лъскат на ''циците'' ти ли
тъпо лапе такова
Kristiyana
gegata15, циците ти ми харесват. Обаче не беше необходимо да ги показваш. Можеше просто да си напишеш мнението.
Не се заглеждам в други момичета/жени/баби и темподобни индивиди. Единствените цици, които ме интересуват са тези на жена ми. Те някой ден ще хранят децата ми нали? Какво ми дреме за циците на другите...
Мъжете се делят на 2 вида: цицофили и цицофоби. Цицофилите обичат големи цици, а цицофобите мразят малки.
Точка (.)
Аз пък първо дупето.Първоначално написано от sifon4o
![]()
Точно така , не познавам момче , което да не го интересуват циците на едно момиче и точно по тая логика досега 2 - ма от гаджетата ми бяха тръгнали с мене , само заради циците....Първоначално написано от Einherjar
Такачее , мъжете са си мъже и те не мога без наще природни богатсва...
никакво значение
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
Добре са.Първоначално написано от gegata15
един нормаленПървоначално написано от onqtam
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Истина е че има мъже, които харесват огромните гърди и може би само за това живеят. Аз предпочитам добре оформените и стегнати гърди, и най-вече да са естествени а не силиконови балони![]()
Добре де, и какво да ти кажем като нищо не се вижда? Махай го тоя плат ако искаш някакви реални оценки...ама от хостинга май няма да ти го разрешат.Първоначално написано от gegata15
![]()
^ Eстествено, че няма да й разрешат!
Айде нямаме нужда от реклами!
По темата: Нас, че ни интересуват циците ви е ясно! НО не ни интересува толкова колко са големи! По-скоро искаме да ги видим без платове отгоре!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota